YouTube lanseaza aplicatia YouTube Capture pentru a filma, edita si distribui mai rapid si mai usor cu iPhone (video)

Salut prieteni, iata ca surprizele YouTube nu se opresc aici. Daca acum catev zile anuntau o noua interfata pentru YouTube despre care am facut si noi un tutorial video, astazi acestia lanseaza propria aplicatie pentru detinatorii de iPhone.
YouTube Capture este o aplicatie gratuita pentru iPhone si iPod Touch si se gaseste deja in Apple App Store. Aceasta permite utilizatorilor sa intre imediat in modul de captura video fara alte gesturi si setari complicate sau prea multe tap-uri. YouTube Capture iti ofera posibilitatea sa inregistrezi un clip video si odata ce ai terminat de filmat, poti da un titlu filmarii si sa alegi pe ce retele doresti sa o distribui (Google Plus, Facebook sau Twitter) asta pe langa faptul ca va fi incarcata imediat pe canalul tau YouTube. Aplicatia mai ofera si cateva optiuni de editare, de modificare a luminozitatii, corectarea culorilor si stabilizarea imaginii in cazul in care filmarea este prea tremurata, toate astea abia dupa ce terminati de filmat. In cazul in care la inceput sau la sfarsitul filmarii exista cateva cadre neplacute, aveti posibilitatea sa taiati acele parti si deasemenea mai puteti atasa o piesa muzicala ca sunet de fundal pentru clipul vostru video.
Tot din interfata aplicatiei, dupa ce terminati de filmat si inainte sa publicati clipul pe YouTube aveti posibilitatea sa setati cine poate vedea clipul: public (toata lumea), private (doar tu il poti viziona) sau unlisted (doar cei care au link-ul catre clipul video il vor putea viziona)
Toate acestea se pot face si cu clipurile video deja existente in iPhone-ul sau iPod Touch-ul vostru. YouTube Capture urmeaza sa fie lansata si pentru Android asa ca va vom tine la curent despre aparitia sa si pentru dispozitivele Android. Mai jos aveti si un clip video demonstrativ cu aplicatia YouTube Capture.
Nu am inteles de ce a fost lansata pentru Apple prima data dar, in fine, sa trecem peste acest aspect. Nu este prima aplicatie sau primul serviciu cu care Google procedeaza astfel.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*