YouTube isi schimba interfata, mai optimizat pentru subscribe si vizionarea canalelor preferate

Salutare prieteni, in articolul de astazi vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca cea mai renumita platforma de continut video denumita YouTube are o noua interfata. O interfata simpla unde predomina albul, negrul si rosul menita sa simplifice navigarea si sa aduca in prim plan continutul cu adevarat valoros. Totul pare fantomatic in noua interfata si singurele elemente care ies clar in evidenta sunt clipurile video. Atunci cand privesti un clip video acesta este pozitionat in centrul ecranului si butoanele sociale au ramas in continuare sub clipul video.
Daca pana acum regaseam butonul Subscribe (Abonati-va) deasupra clipului video, acesta a fost pozitionat sub clipul video alaturi de celelalte butoane sociale.
Nici cei care folosesc frecvent playlist-urile nu au fost uitati. Atunci cand vizionati un playlist cu clipurile preferate, lista clipurilor este situata sus, in partea dreapta a clipului curent fata de modul in care era situata inainte de noua schimbare, la baza ecranului. Acum se poate naviga mult mai usor printr-un playlist pentru a reda clipul preferat.
Incepand din aceasta seara, toti utilizatorii ar trebui sa observe tranzitia la noul aspect YouTube. Eu am deja noua interfata YouTube, voi?
Mai multe detalii puteti afla accesand pagina oficiala: http://www.youtube.com/t/new


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Foarte buna treaba facuta de cei de la YouTube.
  Mult mai clar si vizibil si usor de navigat, este sub aceasta forma, in plus, nu stiu daca doar mi se pare, dar parca se misca mult mai bine si consuma mai putine resurse (mai optimizat) … !?

  • Intr-adevar asa este.

   • Totusi, ceea ce nu imi place deloc si este o problema destul de mare … ar fi faptul ca atunci cand vrei sa postezi un anumit comentariu la un video-clip, primesti o eroare, care nu poate fi rezolvata decat de ei, pt ca este din cauza ca sunt prea full serverele.
    Ar putea sa rezolve si asta si atunci ar fi cam de 10 🙂

    • Eu stiam ca eroare primesti doar daca scrii si in link in comentariu, n-ai voie sa postezi link-uri in comentarii, nu te lasa sa dai comentariul daca ai bagat si un link…

     • Da, asta stiam si eu, dar se pare ca au o problema la anumite video-clipuri …
      (este de inteles, la ce trafic au)

Speak Your Mind

*