Windows 8 va monta nativ imagini ISO si VHD (virtual hard disk)

Salut prieteni, in articolul de astazi am placerea sa va anunt ca sistemul de operare Windows 8 va putea monta nativ imagini ISO si hard disk-uri virtuale. Asa cum probabil ati realizat, tot mai multi dintre noi folosim foarte des imaginile ISO fie ca e vorba de jocuri, sau sisteme de operare cu care ne jucam in VirtualBox. Daca in versiunile anterioare de Windows aveam nevoie de o aplicatie terta pentru a putea monta imagini ISO, cum ar fi Daemon Tools, in Windows 8 vom putea monta imaginile ISO pur si simplu direct din Windows Explorer dand dublu click pe imaginea ISO. Odata imaginea ISO montata, in My Computer va aparea instantaneu un nou CD Rom ce va contine imaginea ISO montata.

Click pe imagini pentru a mari

Ar fi fost frumos daca Windows 8 ne-ar fi dat posibilitatea sa facem o imagine ISO dupa un CD fizic dar acest lucru il putem face cu diverse softuri gratuite cum ar fi ImgBurn.
Accesarea unui VHD este la fel de simpla precum a fost si accesarea unei imagini ISO. Diferenta fiind ca acesta nu va aparea in My Computer ca unitate optica noua ci bine inteles ca partitie noua sau ca hard disk.

Sincer vorbind chiar sunt entuziasmat de aceste posibilitati pe care le vom avea in Windows 8 si abia astept sa vad cum vor functiona. Nu uitati ca va astept pe rubrica de comentarii cu pareri si de ce nu, chiar sugestii din partea voastra legate de Windows 8 si modul in care ati vrea sa puteti manageria imaginile ISO si VHD-urile


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Nu cred ca este o asa mare chestie pe care au facuto Microsoft, asa cum ai spus in articol daca windows 8 ne da posibilitatea sa montam imagini ISO si VHD-uri, ar trebui sa putem crea si imagini ISO, asa cum face ImgBurn, asa cum ai spus-o si tu šŸ™‚

  2. bine bine sunt de acord si merge ok,dar cu ce program deschid imaginea ,de ex. la un film ca sa pot alege sub. si asa mai departe?

Speak Your Mind

*