Windows 7 SP 1 Beta urmeaza sa fie lansat in luna urmatoare

Despre Service Pack si ce este acesta sa mai discutat in acest tutorial video insa in acest articol as dori sa trecem direct la subiect. La conferinta Tech-Ed, Bob Muglia presedintele Microsoft ce se ocupa de partea server a sistemului de operare windows 7 a anuntat 2 noi functionalitati ce vor veni in noul SP1 pentru windows 7. Mai exact este vorba de noi instrumente de virtualizare si sprijinul grafica 3-D prin conexiuni de la distanta, numit RemoteFX. Chiar daca Microsoft au un ritm mai lent de a anunta si a scoate noile updateuri fata de Apple OS X. service pack-ul este un element vital pentru buna functionare a sistemului de operare si pentru repararea bugurilor acestuia. Service Pack 1 nu face exceptie, acest pack este foarte asteptat de catre marea majoritate de utilizatori atat de sistem Windows 7 pentru Desktop cat si pentru administratorii de server. Acesta are menirea sa aduca noi functionalitati, un spor de performanta, un sistem de operare mai stabil ca sa nu mai spunem ca Windows 7 are mari probleme cu Bluetooth-ul si semnalul Wi-Fi (wireless). Majoritatea oamenilor se plang ca semnalul bluetooth sau Wi-Fi cade foarte des desi au driverele instalate corect. Cel mai asteptat moment ar fi acela de a se implementa suportul pentru USB 3.0 care nu este deloc exclus sa vina si el odata cu noul Service Pack 1. Bob Muglia nu a discutat si nu a dat prea multe detalii cu privire la acest aspect la conferinta Tech-Ed dar a mentionat ca Service Pack 1 va veni cu noi instrumente si capacitati de virtualizare pentru a face cloud-ul mult mai abordabil, RemoteFx fiind un element cheie al acestei viziuni. RemoteFx foloseste gazda ca parte de redare pentru a permite celor ce se conecteaza o redare mai fluida si mai performanta a continutului media a efectelor Aero si streaming-ului multimedia, acest aspect referindu-se laWindows Server

Seniorul Microsoft directorul Gavriella Schuster relata pe un blog ca SP1 va fi pur si simplu combinatia de actualizari deja disponibile prin intermediul Windows Update si remedieri rapide suplimentare, pe baza feedback-ului de către clientii si partenerii nostri. Cu alte cuvinte, clientii pot fi siguri de implementarile Windows 7 acum!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Mi se pare ca mai ingrasa SP asta cu citiva GB, si asa e gras Windows 7 mai baga si SP atunci mai ingrasa destul de mult!

 2. deci psana la urma buildul 7600 va fi final sau nu?

 3. asta stiam…………dar se zvoneste ca nu 7600 va fi adevaratul RTM ci 7700 lansat in septembrie cu sp1 integrat

  • asta stiam…………dar se zvoneste ca nu 7600 va fi adevaratul RTM ci 7700 lansat in septembrie cu sp1 integrat  

   Se zvoneste prost, care SP1 cand SP1 e abia in faza beta si urmeaza sa fie lansat abia luna viitoare, unde citesti tu prostiile astea cu lansatu in septembrie si ca 7600 nu e adevaratul RTM, stii macar ce e ala RTM?

 4. pai fama sa inteleg ..stiu ce inseamna RTM relase to manufacturing ..mai pe scurt varianta lansata oficial…deci intrebarea mea este urmatoarea (daca apare sp1 pentru windows 7 nu e normal sa se schimbe si buildul??? eu asa am citit pe alte forumuri……ca in septembrie va aparea 7700 ..

  • pai fama sa inteleg ..stiu ce inseamna RTM relase to manufacturing ..mai pe scurt varianta lansata oficial…deci intrebarea mea este urmatoarea (daca apare sp1 pentru windows 7 nu e normal sa se schimbe si buildul??? eu asa am citit pe alte forumuri……ca in septembrie va aparea 7700 ..si care ramane pana la urma buildul final(adica cand se vor oprii sa mai scoata alte compilatii)  

Speak Your Mind

*