Windows 7 Enterprise va fi disponibil la download gratuit pana pe 31 decembrie 2010

Sa prezentat acum cateva luni un tutorial video in care se arata faptul ca Windows 7 este disponibil in mod gratuit la download de catre cei de la Microsoft si ca are o valabilitate de 90 de zile, evident dupa ce expira cele 90 de zile ne putem folosi de comanda Rearm despre care la fel exista un tutorial video pe videotutorial.ro. Pentru cei ce nu au apucat atunci sa il descarce sau pentru cei ce nici nu stiu ca acesta este oferit in mod gratuit spre download iata ca Microsoft extinde disponibilitatea acestuia si astfel il veti putea descarca gratuit de pe siteul http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx pana pe data de 31 Decembrie 2010

Iata si o parte din email-ul oficial pe care l-am primit de la acestia:

The availability of Windows 7 Enterprise (Eval) 90-day Trial is being extended to Dec 31, 2010. Intended primarily for IT pros, the 90-day trial is the full-featured Enterprise SKU that will enable any organization to explore, test hardware and applications, perform pilot activities, and develop deployment scenarios.

Asa ca cei ce nu ati incercat inca noul Windows 7, aveti sansa pana pe data de 31 decembrie  al acestui an sa il incercati si de ce nu sa ne spuneti si noua ce parere aveti, ce va placut, ce nu, ce ati fi vrut sa aduca nou Windows 7.

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. vreau sa urmaresc tutorialul asta

  2. iti multumesc mult Adrian pentru ajutorul acordat

  3. si acuma de unde pot sa mai downloadez Windows 7 ???? Ca am nevoie de el

  4. viorelpicu says:

    Salut Adrian,
    Am intrat pe technet si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca cei de la Microsoft au prelungit din nou perioada de download gratis a lui Win 7 enterprise trial 90 zile,pana la 29 aprilie 2011.
    Aviz amatorilor

Speak Your Mind

*