Viitoarele smartphone-uri HTC vor folosi tehnologia de sunet Beats by Dr. Dre

Salut prieteni, in acest articol am placerea sa va anunt ca astazi la ora 11 AM intr-un comunicat de presa, pe site-ul oficial HTC se anunta ca smartphone-urile ce vor fi produse in aceasta toamna vor folosi tehnologia de sunet Beats by Dr. Dre. HTC si Beats by Dr. Dre au incheiat un parteneriat prin care vor aduce importante imbunatatiri si performante in ceea ce priveste calitatea sunetului pe dispozitivele HTC. Acestia spera sa revolutioneze sunetul si sa il aduca intr-un stadiu performant atat pentru utilizatorii de rand cat si pentru artistii de muzica cu pretentii mari in ceea ce priveste sunetul si muzica.

Beats Electronics by Dr. Dre, ideea producatorului si legendarului artist Dr. Dre infiintata in 2006 este recunoscuta pentru capacitatea sa de a reproduce intregul spectrum de sunet captat in studiourile profesionale de inregistrari. Pentru cine nu stie, exista deja si cateva modele de laptop-uri HP ce vin cu linia de sunet Beats Electronics by Dr. Dre
Acest lucru nu poate decat sa ne bucure insa totodata va insemna si un pret mai ridicat pentru produsele HTC.
Comunicatul oficial de presa poate fi citit aici in limba engleza


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Asta inseamna ca viitorul meu HTC de la (link sters) va avea ceva in plus. Atunci merita sa mai astept putin.

  2. Oare vin la un pret mare? O pereche de Beats by dr. Dre Studio am cumparat-o de pe monsterbeats.ro si a fost destul de scumpa dar pe site-ul lor oficial este dublu ca si pret!

  3. mihai ce ti-ai luat tu de acolo este doar un fake

Speak Your Mind

*