Tema ICS pentru ADW Launcher si Espier Launcher ce permite parolarea aplicatiilor pentru Android

Salut prieteni, astazi am placerea sa fac o prezentare video despre doua „produse” interesante pentru smartphone-ul nostru Android. Mai exact o sa va prezint intr-un scurt videoclip o tema ICS (Ice Cream Sandwich) pentru launcher-ul ADW Launcher si Espier Launcher, un launcher care va face ca interfata smartphone-ului nostru Android sa arate precum iPhone.
ICS Theme pentru ADW Launcher:
Nu aduce nimic special decat niste iconite mai mari si mai frumoase pentru aplicatiile care vin preinstalate in smartphone-ul Android. Practic vom avea iconitele din ICS pentru aplicatiile: Gallery, Settings, Downloads, Market, Clock, Calculator, Contacts, Browser, Calendar, Music, Phone, Voice Search. Pentru a folosi tema ICS Theme va trebui sa avem instalat ADW Launcher, Go Launcher EX sau Launcher Pro.
Espier Launcher:
Un launcher care sincer imi place foarte mult, odata instalat nu vom mai avea posibilitatea sa setam widget-uri pe home screen-uri si toate iconitele aplicatiilor instalate se vor gasi in home screen-uri. Dispare si drawer-ul (sertarul) cu aplicatii insa vom putea crea foldere pe care le putem denumi cum vrem si in care vom putea pune spre exemplu toate aplicatiile care tin de redare media. Astfel pe home screen putem avea fie aplicatii fie foldere care la randul lor contin aplicatii. Un simplu gest swipe (tinem degetul pe display si tragem in sus) ne va deschide task manager-ul exact asa cum se intampla pe iPhone de unde putem lansa aplicatiile care ruleaza in background (pe fundal). Deasemenea avem posibilitatea sa amplasam iconitele aplicatiilor in ce ordine dorim. O alta functie extrem de utila pe care o vom avea dupa instalarea lui Espier Launcher este ca vom putea parola orice aplicatie instalata in smartphone-ul nostru Android. Asta inseamna ca atunci cand vom dori sa lansam o aplicatie, aceasta nu se va lansa pana nu introducem o parola. Aceasta functie precum si parola pentru lansarea aplicatiilor alese nu vin activate ci va trebui sa le activati din setarile launcher-ului (am exemplificat in prezentarea video cum se face asta). Daca avem unele aplicatii mai sensibile ce ne tin o evidenta sau niste notite cu privire la niste lucruri mai intime, cand vom da smartphone-ul unui copil sau unui cunoscut sa se „joace”, nu va avea acces la toate aplicatiile ci doar la cele pe care le lasati neparolate.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. ABSOLUT MAGIC GENIAL, ESIPIER LAUNCHER, nu am cuvinte, cel mai tare launcher pt theme iphone! Genial , sper sa va acsati mai mult pe smartphone-uri, pentru ca se pare ca asta e acum in trend.

  2. @allocen says:

    @allocen – „acsati”… vai de capul tau copile. Bine ca sti scrie smartphone corect. La cat de „acsat” esti pe limba romana nu te mai intreb ce e ala trend ca o sa am motive si mai mari sa ma crucesc probabil…

Speak Your Mind

*