Sonim XP3300 sau cel mai rezistent telefon

Sonim XP3300 este un telefon GSM conceput pentru cei care lucreaza in conditii extreme cum ar fi pompieri, armata, politie si meserii de genul. Acesta este functional chiar si la o adancime de 2 metri sub apa. Diplay-ul este protejat de o lentila Gorilla Glass de 1,5 mm rezistenta la zgarieturi si socuri puternice. Acesta mai este echipat cu un sistem GPS clasa enterprise foarte optimizat pentru localizarea in timp real. Sonim XP3300 vine echipat si cu o camera de 2 MP cu led flash si zoom digital, o antena puternica, tehnologia de anulare a zgomotului de fundal, o baterie cu o durata de viata indelungata (18 ore in convorbire si 2 luni in stand by).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiind construit pentru un mediu extrem si zgomotos, acesta dispune si de un difuzor pentru sunet foarte puternic. Este rezistent la temperaturi de -20 grade C si + 55 de grade C. Poate rezista chiar si in petrol sau alte substante chimice. Sistemul de operare a acestui dispozitiv este optimizat pentru a functiona cu aplicatii java. La toate acestea se mai adauga un certificat din partea „Cartea Recordurilor” cu recunoasterea ca fiind cel mai rezistent telefon din lume.

Pret telefon mobil Sonim XP3300 Force Yellow


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. faravirusi says:

    Ai uitat sa mentionezi ca mai este dotat cu o lanterna si cu un acumulator de 1750 mAh care ar trebui sa-i confere o autonomie foarte buna de functionare avand in vedere ca telefonul “nu prea are pe ce” sa consume energie electrica 🙂

Speak Your Mind

*