Samsung Galaxy Note 8.0, o tableta cu functia de telefon (video)

Salut prieteni, iata ca Samsung si-a anuntat ieri tableta Samsung Galaxy Note 8.0. Aceasta vine cu un display TFT de 8 inch, rezolutie de 1280 x 800, un procesor Exynos 4 quad core la 1.6 GHz, 2 GB de memorie RAM, conectivitatea HSPA+ si WiFi, o baterie de 4600 mAh, sistem de operare Android Jelly Bean si cantareste 338 grame.
Ca design e pur si simplu un Galaxy Note 2 supradimensionat si vom beneficia chiar si de S Pen care spre deosebire de Note si Note 2, pe Note 8.0 vom putea folosi butoanele capacitive menu si back cu S Pen-ul.
Galaxy Note 8.0 vine si cu slot pentru card SD precum si unul pentru cartela SIM caci aceasta va putea fi folosita si ca telefon chiar daca ar parea extrem de ridicol sa vezi pe cineva pe strada tinand tableta la ureche ca pe un telefon. Multi vor folosi probabil un handsfree bluetooth pentru acest lucru. Galaxy Note 8.0 mai vine si cu cateva softuri interesante, unul pentru remote control, modul reading pentru a citi usor cartile electronice si dual windows view ce va permite utilizatorilor sa foloseasca doua aplicatii in acelasi timp. Chiar daca sistemul de operare Android este capabil de multi tasking de foarte mult timp, in mod normal nu se poate folosi mai mult de o singura aplicatie insa datorita inovatiilor Samsung, acest lucru va fi posibil pe Galaxy Note 2.
Pentru statele unite tableta va fi vanduta doar cu WiFi insa pentru Europa aceasta va avea si conectivitate HSPA+. Galaxy Note 8.0 vine in doua versiuni 16 si 32 GB. Pretul si data lansarii nu au fost inca anuntate. Mai jos aveti si un clip video.Sursa: Engadget

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Are un procesor de patru ori mai puternic fata de calculatorul meu.

Speak Your Mind

*