Samsung anunta lansarea a doua modele de smartphone, Galaxy Young si Galaxy Fame

Salut prieteni, iata ca Samsung anunta lansarea a inca doua modele din gama Galaxy numite Galaxy Young si Galaxy Fame. Aceste doua dispozitive sunt dedicate celor cu un buget redus care vor eleganta si simplitate de la un smartphone. Sunt foarte asemanatoare si ca design si ca specificatii tehnice cu renumitul Galaxy S3 Mini.
Galaxy Young si Galaxy Fame au ca „motor” un procesor de 1 GHz si o memorie RAM de 512 MB alimentate de o baterie cu capacitatea de 1300 mAh si o capacitate de stocare de 4 GB ce poate fi expandata prin adaugarea unui card micro SD.

Galaxy Young


Daca specificatiile tehnice ale acestor dispozitive sunt identice, exista totusi o diferenta de display intre cele doua modele. Galaxy Young are un display de 3.27 inch in timp ce Galaxy Fame are un display de 3.5 inch. Ambele au o rezolutie a display-ului de 320 x 480. Galaxy Young are o camera de 3 MP in timp ce Galaxy Fame are una de 5 MP plus LED Flash si tehnologia NFC.
Galaxy Fame


Ambele modele vor fi diponibile in mai multe culori si ambele vor avea si versiunea cu dual SIM.
Desi ambele vor rula ultima versiune de Android Jelly Bean, sunt putin cam spceptic in privinta performantelor acestor dispozitive. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum se vor comporta aceste doua modele intr-un multi tasking (sarcini multiple, mai multe aplicatii deschise in acelas timp)
Sursa: Samsung Tomorrow


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*