Samsung anuleaza update-ul la Android 4.4 KitKat pentru Galaxy S3 GT-I9300

Salutare prieteni, stiu ca exista foarte multi detinatori de Samsung Galaxy S3 GT-I9300 care asteapta update-ul oficial la ultima versiune de Android 4.4 KitKat. Desi acesta era stabilit initial sa fie lansat in Aprilie se pare ca pentru modelul Galaxy S3 update-ul oficial de la Samsung a fost anulat.
Conform unor capturi postate de Sammobile se poate observa cele mentionate mai sus, ba chiar si o explicatie vaga pentru care Samsung a decis sa anuleze update-ul.
S3-Dev-Report
Asa cum se poate observa si in screenshot implementarea aplicatiilor a esuat la fel si incarcarea acestora la pornirea sistemului. Motivul pentru care se intampla aceste lucruri este cu siguranta interfata TouchWiz a celor de la Samsung pe care acestia o implementeaza pe dispozitivele lor Android. Este cunoscut faptul ca interfata TouchWiz este una greoaie, mare consumatoare de resurse si cu multe din aplicatii inutile. Pentru ca Samsung Galaxy S3 GT-I9300 vine cu doar 1 GB memorie RAM, este destul de dificil sa implementezi si sa incarci complet un sistem de operare cu toate „imbunatatirile” aduse de interfata TouchWiz. Datorita acestei interfete, de-a lungul timpului multi utilizatori de dispozitive Samsung au intampinat probeleme, au raportat ca dispozitivul se misca greoi si sistemul de operare are lag (intarziere) in a indeplini sarcinile
kitkat-S3-Update-status
Din fericire exista si o veste buna pentru utilizatorii care detin un Galaxy S3 GT-I9305 versiunea LTE. Acest model vine cu 2 GB RAM si update-ul la Android KitKat pentru acesta a fost deja lansat si primit de cativa utilizatori urmand ca treptat sa ajunga la toti detinatorii de Galaxy S3 LTE
sursa: XDA Developers, Sammobile


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Oare de ce Samsung continua sa dea inainte cu TochWiz cu tote ca foarte putini utilizatori o apreciaza , majoritate punandu-si custom rom sau macar un alt launcher.
    Chiar daca update oficial nu mai exista utilizatorii mai au la dispozitie o gramada de custom rom-uri bazate pe Kitkat pentru Galaxy S3

    • Corect Alex dar eu cred ca ei au incredere mare in TouchWiz si spera ca la un moment dat sa reuseasca sa-l upgradeze intr-atat de mult incat sa nu mai cauzeze problemele actuale.

      Poate nu e o comparatie prea buna dar nici Windows nu a fost perfect la inceput, nici acum nu e, dar a evoluat foarte mult. La inceput iti venea sa ii dai suturi :).

  2. samsung isi cam bate joc de clienti asta e problema ! au cam uitat de clienti de s3 i9300

Speak Your Mind

*