S-a lansat Yahoo Romania !

Salut prieteni, daca in urma cu cateva zile va anuntam ca Yahoo isi schimba interfata cu una noua ce cuprinde noi functionalitati si o viteza de raspuns a site-ului mult mai mare, astazi va anunt ca s-a lansat site-ul oficial Yahoo Romania. Continutul site-ului este evident in limba romana, pe pagina acestora putand fi citite diverse stiri din categoria Lifestyle, Sport, Finante, preluate din agentiile de presa locale si alte trusturi mari de presa. Pe sidebar-ul din stanga avem scurtaturi catre „uneltele” Yahoo cum ar fi Vremea, Mail, Jocuri, Grupuri, Messenger (acesta din pacate este tot in engleza). Tot in pagina Yahoo Romania aveti la dispozitie o gramada de butoane „Editare” click-abile cu ajutorul carora va puteti adauga noi „unelte” sau va puteti personaliza interfata site-ului, functii utile in cazul in care va setati Yahoo Romania ca home page (pagina de baza) in browser. Sunt curios, cati vor renunta la Google pentru Yahoo?
Pagina poate fi accesata la urmatoarea adresa: http://ro.yahoo.com/ Oficierea portalului va avea loc pe data de 9 Martie anul curent in cadrul caruia va avea loc si un concert Gogol Bordello la Sala Palatului din Bucuresti


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. ddsutu says:

  Multumesc foarte mult pt informatie! Cu bine si cu sanatate! 😉

 2. marian says:

  nu prea e treaba, in afara de un agreagtor nu vad mare branza .

 3. Da interesant, dar nu o sa renunt la google pt yahoo ca pagina de baza… Tine-o tot asa Adriane cu articolele…

 4. Laurentiu says:

  Tare

 5. tibyarad says:

  Site-ul lor nu este complet.
  Mai au mult de lucru la pagina.
  La meteo nu merge

 6. Am o problema ciudata cu yahoo: ma loghez, intra in mail apoi ma scoate afara dupa 5 secunde si apare mesajul „Sorry, your session has expired. To protect your account, you need to confirm your password periodically”. Bag parole fara numar dar aceeasi chestie. A aparut acum subit, evident ca mailul e al firmei si evident ca trebuie sa citesc neaparat un email. Murphy nu se dezminte mancai-as urechile.

Speak Your Mind

*