S-a lansat Samsung Galaxy S III

Salut prieteni, iata ca la evenimentul Samsung Mobile Unpacked 2012 s-a lansat mult asteptatul Samsung Galaxy S3. Un smartphone inspirat de natura cu un design exceptional, lucrat foarte atent si cu minutiozitate. Cu functiile Smart Stay si S Voice smartphone-ul poate fi utilizat doar prin simple gesturi sau comenzi vocale. O noua interfata TouchWiz optimizata pentru gesturi mai naturale. Cu functia Smart Call puteti suna pe oricine doar prin simplu gest de a duce telefonul la ureche. Cu Social Tag va puteti tine aproape toti prietenii, smartphone-ul va recunoaste toti prietenii vostri din retelele sociale. S Beam poate share-ui orice informatie din smartphone-ul vostru catre un alt smartphone capabil S Beam folosindu-se de chip-ul NFC (Near Field Communication)
Samsung Galaxy S III este echipat cu tot felul de senzori care vor face posibila folosirea smartphone-ului doar prin simple gesturi de miscare sau comenzi vocale.
Galaxy S 3 este un LTE si vine cu chipset Exynos 4212 Quad, procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9, procesor grafic Mali-400MP, 1 GB RAM, cu un display de 4.8 inch HD Super AMOLED, rezolutie 720 x 1280 pixeli, display protejat de geam Corning Gorilla Glass, camera de 8 MP pe spate, inregistrare video 1080p la 30 fps, zero shutter lag pentru camera, capabilitati burst shoot ce poate face 20 de fotografii una dupa alta la o singura apasare a declansatorului smartphone-ul alegand mai apoi cea mai buna fotografie din cele 20, capabil sa faca 4 poze pe secunda, camera frontala de 1.9 MP cu inregistrare video 720p la 30 fps, capabilitatea de a se incarca wireless, disponibil in 3 versiuni 16, 32, si 64 GB, sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, baterie 2100 mAh disponibil in 2 culori blue marin si marbled white.
Samsung Galaxy S3 va fi disponibil in Europa din 29 Mai. Mai jos aveti si o galerie foto (click pe fotografii pentru a mari, pentru a iesi din modul de vizionare a fotografiilor, apasati tasta Esc)


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Vreau sa-mi achizitionez si eu un Smartphone si m-am gandit la Samsung Galaxy note.Crezi ca ar fi bine sa astept pana la sfarsitul lui iunie inceputul lui Iulie pentru a achizitiona aceasta bijuterie Galaxy s 3?

Speak Your Mind

*