Reteaua de socializare Google Plus s-ar putea sa fie publica la sfarsitul lunii August, conturile private vor fi sterse!

Salut prieteni ! Pe internet circula din ce in ce mai multe zvonuri ca reteaua de socializare Google+ s-ar putea sa fie disponibila marelui public la sfarsitul lunii August. Asa cum bine stim deja, acesta ofera acces in reteaua sa momentan doar pe baza unei invitatii din partea unui cunoscut care are deja un cont Google+. Deasemenea se mai aude ca Google+ va sterge toate conturile private Google+ inainte ca acestal sa devina public. Aceasta hotarare o consider perfect normala pentru ca nu vad ce ar cauta cineva intr-o retea de socializare cu un profil privat, e ca si cum ai sta pe plaja vara la soare in haine de iarna…
In concluzie, daca nu sunteti prea sociabili, nu aveti profilul public si posturile publice, nu aveti foarte multe date completate in profilul vostru, daca nu socializati virtual prea mult pe Google+, daca nu aveti uploadate ceva poze cu voi, este foarte probabil ca contul dumneavoastra sa fie sters!
Deasemenea, alte lucruri foarte evidente care se vor intampla vor fi ca toate serviciile Google+, in timp vor avea integrare si vor putea fi folosite din Google+ asa cum am mai spus si intr-un tutorial video despre Google+. Unele din servicii au inceput deja sa capete functii sociale si o noua interfata incercandu-se in timp si pe neobservate sa se faca trecerea acestora catre social media, social network sau cum vreti sa ii spuneti.
Google nu mai este demult timp doar un motor de cautare si in curand tot ce va face si va oferi Google se va numit intr-un cuvant Google+. Picasa Web Album si Blogger se vor numi Google Photo si respectiv Google Blog.
Care sunt parerile voastre prieteni? Cum credeti ca se va descurca sau cum credeti ca se descurca Google pana acum in noul sau drum spre socializare? Va mai fi sau va mai insemna Google la fel pentru voi odata cu trecerea acestuia spre o mega retea de socializare? Veti mai folosi la fel de mult produsele acestuia? Ce functii sau ce ati dori sa fie integrat in serviciul de socializare Google+ ? Stim ca sunt multe intrebari dar ne-ar face mare placere sa auzim de la voi raspunsurile acestora si nu se stie, Google s-ar putea sa ne auda dorintele si poate va tine cont de ele in viitor!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Valentin says:

  Google+ este viitorul. Tot de ce am nevoie, intr-un singur ,,buzunar”. Google+ va efectua o schimbare imensa in domeniu IT.

 2. Ionel Grapinel says:

  Astept

 3. Eu cred ca nu o sa detroneze facebook-ul. Parerea mea, si spun si dc, pt ca oamneii abea sau obisnuit cu facebook-ul, inca e la moda, abea a prins amploare in Romania, poate peste ceva timp va fi la moda si google+.
  Daca altii au pareri diferite asta e, pot sa ma corecteze daca am gresit.

  • BBC (nu e gluma, sint initialele mele) says:

   Cum oamenii urmaresc moda, se vor orienta repede spre Google+.
   Acum, serios vorbind, Facebook-ul are asa multi utilizatori fiindca te cam obliga sa-ti deschizi cont la ei. Nu puteai face mai nimic, nici sa citesti un articol pe unele site-uri, daca nu aveai cont Facebook. Nu a fost tocmai corect, au cam furat startul, dar viitorul si practica va spune adevarul. Succes Google+!!

 4. sklipy says:

  Eu , personal imi place si metoda de afisare a site-ului s-a schimbat daca ati observat e ok oricum era nevoie de o schimbare si numai din partea google asa in general , de google plus nus sincer..imi place dar e nus lipseste acele ceva ce are facebook si anume chatu ala si apropierea mai usora de user sau mi se pare mie? …

  • Tiberiu says:

   Salut! In legatura ca nu are chat cum are facebook te-ai inselat chatul folosit este google talck 😉 si ai posibilitatea sa vezi video pe prieteni prin functia Google Hangout 🙂

   • Tiberiu says:

    A da am uitat. Eu cred ca s-ar putea sa-l tedroneze pe facebook. Imi place google plus 😉 🙂 :d ! I like Google+ 😉

 5. Serban Marius says:

  Google plus deja da roade.
  Succes in continuare Google!

Speak Your Mind

*