Quasar un manager de ferestre pentru iPad-urile Jailbreak-uite (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vorbim despre o aplicatie extrem de interesanta pentru detinatorii de iPad, tableta celor de la Apple. Este vorba despre Quasar, o aplicatie pentru iPad ce poate fi instalata din Cydia daca aceasta este jailbreak-uita.
Asa cum probabil stiti deja, sistemele de operare existente pe tablete, fie ele Apple sau Android, nu pot folosi fereastre multiple, una langa alta asa cum se intampla intr-un sistem de operare desktop. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile se deschid in general in modul full screen si nu pot fi afisate doua ferestre a doua aplicatii diferite in acelasi timp pe display. Nu poti compara doua fotografii side by side (una langa alta), nu poti avea pe jumate de display afisata aplicatia Twitter iar pe cealalta jumatate sa ai afisat browserul Safari spre exemplu.
Ei bine, tocmai asta va face aplicatia Quasar. Va da posibilitatea utilizatorului sa redimensioneze fereastra aplicatiilor dand astfel posibilitatea sa ai cate ferestre vrei pentru aplicatii diferite, afisate toate in acelasi timp pe display-ul iPad. Acestea pot fi redimensionate, puse in modul full screen, pot fi rotite si asezate asa cum dorim.
Aplicatia poate fi achizitionata cu 9.99$ din Cydia Store, o aplicatie care din punctul meu de vedere isi merita toti banii. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati prezentarea video de mai jos pentru Quasar.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*