Orange introduce noul iPhone 4 in oferta

Cum iPhone 4 a facut mare valva in afara granitelor in locul sau de bastina cu superbul display Retina Display a venit timpul sa-si faca aparitia si sa fie disponibil si in Romania prin reteaua Orange. Acestia introduc noul iPhone in ofertele sale de abonament astfel, daca va ganditi sa va achizitionati un iPhone 4 o veti putea face optand pentru unul din cele 4 abonamente dupa cum urmeaza:

iPhone 4 de 16G

– cu abonament pe 1 an (29 euro pe luna) la pretul de 459 euro
– cu abonament pe 2 ani (29 euro pe luna) la pretul de 219 euro

iPhone 4 de 32G

– cu abonament pe 1 an (29 euro pe luna) la pretul de 557 euro
– cu abonament pe 2 ani (29 euro pe luna) la pretul de 319 euro

In abonamentul Panter pentru iPhone 29 aveti incluse: 200 minute nationale, 1200 minute in retea, 900 sms in retea, 50 MMS nationale, internet pe mobil nelimitat (aveti grija, nu prea as crede ca e nelimitat, ci mai degraba e vorba de un trafic de 500M)
De asemenea mai dispuneti si de abonamentul Pantera pentru iPhone 49 dupa cum urmeaza:

La aceste abonamente speciale mai dispuneti si de urmatoarele optiuni:

Asta insemnand ca va trebui sa platiti pentru fiecare optiune aleasa pretul de 15 euro si va trebui sa o pastrati timp de minim 24 de luni. Mai multe detalii gasiti pe http://www.orange.ro/iphone/abonamente.html#


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Costa mult prea mult pentru noi oamenii de rand.
  Pentru mine IPhone este un telefon pentru oamenii cu bani dar cam prosti care il cumpara mai mult sa se dea mari si sa-l scoata pe masa cand stau la terasa, celor care isi doresc un super telefon dar nu peea stiu sa umble la el .
  Este un telefon inchis care in afara de niste efecte si o tastatura care merge ireprosabil nu iese cu nimic in evidenta ( poate cu pretul)
  Eu prefer un Htc in loc de IPhone 4 pentru ca ma intereseaza mai mult performanta si utilitatea unui telefon decat basinile
  Traiasca HTC-ul jos IPhone-ul

  • Ai dreptate iPhone-ul e STOC trebuie sa te multumesti cu ce iti da Apple nu e prea customizabil precum un HTC. Ca functionalitate, customizare, lucruri pe care le poti face cu un Android bate la fund un iPhone4. Cunoscatorii stiu de ce!

 2. sa si-l bage undeva astia de la Orange, ca are marginile usor rotunjite!

 3. vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sint acrii…da htc-ul fae toti banii…asa ca…

Speak Your Mind

*