Opera Mini 5.1

Pe piata browserelor,Opera,a fost si este un browser foarte apreciat atat pentru utilizatorii de pc, dar mai ales pentru telefoane sau smartphonuri.

Opera Mini este folosit de 61 de mil de utilizatori in intreaga lume si este disponibil pe 3ooo de telefoane mobile.

Producătorul Norvegian cataloghează Opera Mini 5.1 ca un update foarte important pentru telefoanele Nokia cu sistem S40. Pe de altă parte, noua versiune nu este marcată ca fiind prioritara pentru dispozitivele high end.

Acest update, este disponibil din data de 08.07.2010 si vine mai mult in sprijinul telefoanelor cu o memorie limitata ,cum ar fi Nokia 5130 XpressMusic, Nokia 6300 si Nokia 2700 si celor cu un ecran forarte mic,cum ar fi Sony Ericsson K550i,Sony Ericsson W810i,etc.
Acestea întâmpinau unele probleme cu afişarea temei implicite, respectiv cu scroll-ul anumitor pagini.

Opera Mini,poate comprima cu pana la 90% continutul,inainte ca acesta sa ajunga in telefon.Aceasta compresie foarte mare reduce enorm costurile de navigare mai ales atunci cand folositi un abonament de date sau o cartela PrePay si aveti un trafic de date limitat.

[MEDIA not found]

S-ar putea sa-ti placa si :

Comments

  1. TzaCaNeL says:

    Vedeti ca aveti o mica greseala in titlu 🙂

    PS: L-am instalat si eu si merge foarte bine. Dar pentru unele telefoane cu touch screen ar trebui sa faca tastele mai mari 😐

Speak Your Mind

*