O noua versiune de Android Market 3.3.11, prezentare video

Salut prieteni, astazi am placerea sa va prezint intr-un clip video noul Android Market ajuns la versiunea 3.3.11 Aceasta versiune nu difera foarte mult ca design fata de versiunea anterioara insa vine cu cateva functii noi. Cireasa de pe tort sau cea mai utila functie mi se pare cea intalnita si pe tabletele cu Android Honeycomb. Mai exact avem posibilitatea ca in setarile aplicatiei Android Market sa setam ca acesta sa amplaseze in mod automat o iconita pe home screen dupa instalarea oricarei aplicatii. O alta setare la fel de interesanta si utila, mai ales pentru cei ce au un abonamet mobil de date este ca putem seta aplicatia astfel incat sa faca update-urile pentru softuri doar in cazul in care avem o conexiune WiFi (Wireless) economisind astfel traficul de date din abonament.
Deasemenea, mai putem intalni ca optiuni noi si posibilitatea setarii ca aplicatiile si jocurile sa isi faca update-urile necesare in mod automat precum si posibilitatea de a cauta prin comanda vocala o aplicatie. Android Market 3.3.11 foloseste fonturi mai mici precum si o noua iconita ca cea din Android Ice Cream Sandwich. Acestea fiind spuse va invit sa priviti prezentarea video si nu uitati, daca aveti intrebari, propuneri, postatile pe rubrica de comentarii a acestui articol!
ATENTIE: nu se recomanda sa instalati aceasta versiune pentru cei care detineti o tableta cu Android Honeycomb, sunt semnalate unele probleme pentru acestia.
NOTA: Daca nu puteti instala aplicatia, verificati ca in Settings (Setari) > Applications (Aplicatii) sa aveti bifat Unknown sources (Surse necunoscute)
Download Android Market 3.3.11


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. FaraVirusi says:

  Cand spunea Cristi ca Android se misca din ce in ce mai greu, avea mare dreptate. Si mi-e mi se misca foarte greu. Sincer sa fiu preferam prima versiune de market din Android Froyo.

 2. Si cum se instaleaza :))) fa si tu un tutorial te implor RESPECT Adrian!

 3. Ma refer daca ai un telefon fara android cum il instalezi?

 4. Salut. Felicitari pentru acest site! Faceti o treaba foarte buna.
  Am tot incercat sa instalez un emulator android pe pc pentru teste si nu am reusit..

 5. Suspect says:

  Salut!!! Adevarat graiesti!!! Dar din pacate a aparut acum 2 zile noua versiune de Android pt cei cu Honeycomb, si anume 4.0.4 ceea ce este de rahat… Ceea ce nu gasesc pe nicaeri este ca nu pot readuce tableta la versiunea anterioara ceea ce ma determina sa nu umblu aiurea… Va rog daca se poate un raspuns mai prealabil si mai amplu ( sa inteleaga tot romanul) despre cum poti reinstala o versiune mai veche sau oricare versiune de Android pe tablete!!! Mentionez ca am tableta Archos 80g si initial a venit cu Android 3.2 Honeycomb, dar acum a ajuns deja la 4.0.4… Din cate am inteles acest android nu stie termenul de dual-core… Va multumesc si felicitari pt site!!!

Speak Your Mind

*