Noul windows 7 mobile ruleaza pe HTC HD2

Windows 7 mobile, noul sistem de operare (nelansat) de la microsoft poate rula pe HTC HD2, in mod normal Leo (HTC HD2) vine cu windows mobile 6.5 si in scurt timp va primi un update 6.5.x.
Surpriza nu este rularea propriu-zisa a lui windows 7 mobile, ci faptul ca aproape toate device-urile (Wi-Fi, Bluetooth, Telefon etc) functioneaza, se pare ca sunt ceva probleme doar la grafica, declara cei de la htcpedia.com.
Noul windows 7 mobile se doreste a fi un sistem 100% finger friendly, actualul windows mobile 6.5 este optimizat pentru utilizarea cu degetul prea putin spre deloc.

Actualul 6.5 prezent pe smartphone-urile windows mobile este un sistem stabil, in multitasking este imbatabil, problema lui cea mai mare este la utilizarea cu degetul pe ecrane mai mici, pe un ecran de 3,7 inch nu sunt probleme, insa pe display-uri mici, pur si simplu este de nefolosit fara stylus.
Inainte de intrarea noului windows 7 mobile pe piata, asteptam intrarea in drepturi a versiunii windows mobile 6.5.x, care este asemanator cu 6.5 insa care vine cu o interfata optimizata mult mai bine pentru touch si cu, comenzile: close si ok, in partea de jos, aceasta simpla pozitionare a butoanelor software va aduce un confort de neimaginat pentru utilizatori, in principiu 6.5 este un sistem asemanator cu 6.5 insa cu optimizare pentru folosirea cu degetul, cred ca odata cu 6.5.x microsoft va reintra in „carti”, deocamdata pe piata telefoanelor destepte, Android face legea.
In zilele ce vor urma voi realiza cateva tutoriale in care voi prezenta windows mobile 6.5.x si un preview windows 7 mobile.
Daca in perioada asta doriti sa va achizitionati un telefon mobil, ar fi bine sa aruncati o privire pe ofertele din piata, toti providerii ofera telefoane smartphone la preturi bune, un simplu exemplu: Cosmote ofera un Samsung cu windows mobile la pretul de 1 Euro, bineanteles la abonament.
Fiti pe faza, vor urma articole interesante din lumea telefoanelor destepte si pe blog si pe site.

Deocamdata puteti urmari un doua clipuri de pe youtube cu windows mobile 7 ruland pe Leo aka HTC HD2.S-ar putea sa-ti placa si :

Comments

  1. Salut cristi am vazut ca faceti o treaba extraordinara..sunteti foarte destepti toti cei de la videotutorial, de la voi am invatat foarte multe si am evoluat mult in domeniul calculatorului, am o rugaminte la tine daca vrei si daca poti sa ma ajuti si cred ca o sa aiba si altii nevoie de acest tutorial pe care as vrea sa il faceti…as vrea sa faceti un tutorial despre cum se instaleaza si de unde se downloadeaza un windows mobile, in cazul meu am qtek 9100 si sta la baza wm 5 si multe jocuri scrie ca nu ruleaza din cauza ca trebuie net framework mai bun si as vrea sa stiu cum se instaleaza un windows mobile 6 daka se poate si 6.1 vreau sal fac sa arate mai frumos….te rog mult daca poti sau colegii tai daca pot face un asemenea tutorial as fi recunoscator…. ms mult!!!

Speak Your Mind

*