Nokia anunta telefonul dual SIM Asha 310 cu WiFi

Salutare prieteni, astazi la o expozitie din Finlanda, Nokia a anuntat Nokia Asha 310, un nou smartphone dual SIM cu WiFi. Nokia Asha 310 vine cu un display touch capacitiv de 3 inch rezistent la zgarieturi, o camera de 2 MP, card de memorie de 4 GB inclus ce poate fi inlocuit cu unul de 32 GB. Acesta va fi disponibil in 3 culori: alb, negru si auriu. Pretul estimativ a lui Nokia Asha 310 este de 102 dolari.
Utilizatorii vor avea acces la 40 de jocuri EA Games disponibile in Nokia Store, vor avea integrate aplicatiile de socializare Facebook si Twitter, Nokia Maps care va functiona atat prin intermediul internetului cat si in modul offline.
Cel mai interesant este ca pentru dual SIM avem tehnologia Swap SIM asta insemnand ca vom putea inlocui cartela din slotul secundar pentru SIM fara sa fim nevoiti sa inchidem sau sa repornim smartphone-ul. Slotul SIM-ului principal este situat sub baterie iar cel secundar deasupra acestuia oferind acces usor si rapid utilizatorului pentru a introduce un nou SIM sau pentru inlocuirea acestuia cu un altul


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*