Nokia 703 (Nokia Sea Ray) primul smartphone cu Windows Phone

Salut prieteni! Un site ce are ca scop publicarea noutatilor despre Microsoft precum si alte articole pentru userii avansati de Windows Phone a primit un email de la o sursa necunoscuta (cam bizar) ce contine o poza sau mai bine zis un flyer (fluturas) in care se poate observa un model Nokia 703 cu logo-ul Windows pe butonul Home ceea ce nu poate sa insemne (daca poza e reala) ca respectivul model are noul sistem de operare Windows Phone. Si totusi acest model are specificatii dezamagitoare, un display de doar 3,7 inch, o camera de 5 MP ce poate filma la o rezolutie de 720 p, o memorie interna de 8G si fara fara slot pentru card de memorie extern, 512 MB RAM si un procesor de 1 GHz.

Click pe poza pentru a mari


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. faravirusi says:

    Ca design arata bine, dar specificatiile tehnice sunt foarte slabe. Nu cred ca va avea prea mare succes, acum ramana de vazut …..

  2. WP7 nu are nevoie de super specificatii, am avut LG optimus 7 care mergea mult mai bine decat actualul HTC Sensation si avea 1 cpu si 512 ram fata de 2x 1,2 cpu si 768 ram. Din pacate avea o problema la butonul de pornire care nu aprindea ecranul. Sper nokia sa fie mai bine construite.

Trackbacks

  1. […] cod Mango. Fotografia a fost initial postata pe WinRumors. Se pare ca Nokia Lumina 800 este fostul Sea Ray despre care noi am scris cu alta ocazie aici pe blog si care seamana izbitor cu actualul Nokia N9 […]

Speak Your Mind

*