Noi imagini cu posibila interfata HTC Sense 5

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vorbim despre noua versiune a interfetei HTC Sense 5 ce urmeaza sa apara. Asa cum probabil stiti, fiecare producator de smartphonuri: Samsung, HTC, LG, au propria lor interfata grafica care este pusa peste Android ca sistemul de operare sa capete un plus de functionalitati sau pur si simplu pentru ca producatorul sa isi lase „semnatura” pe dispozitiv. Tocmai in acest lucru consta frumusetea sistemului de operare Android. Ca si Linux-ul, Android este un sistem de operare open source (cu sursa deschisa) pe care oricine il poate modifica si customiza dupa bunul sau plac.
Pe produsele Samsung intalnim interfata TouchWiz, pe LG intalnim interfata Oprtimus UI iar pe HTC intalnim interfata HTC Sense. Pentru ca sistemul de Android evolueaza in timp si capata noi functionalitati, si companiile producatoare de smartphone-uri scot noi versiuni ale acestor interfete grafice pentru a le adapta la noul sistem de operare.
Ei bine, pe forumul XDA developer un utilizator pe nume mdeejay se pare ca s-a laudat cu faptul ca ar detine ultima versiune a interfetei grafice HTC Sense 5. O interfata mai putin colorata si mai simpla decat vechea interfata HTC Sense 4. Am putea spune chiar ca noul design al interfetei HTC Sense 5 se „amesteca” mult mai placut cu aceeasi simplitate in design-ul pe care il are Android-ul pur. Probabil cei de la HTC au inteles in sfarsit ca majoritatea utilizatorilor vor experienta pura si simplista a sistemului de operare Android si nu o interfata pompoasa, cu tot felul de adaugiri, briz briz-uri, aplicatii si functii inutile impuse de interfata producatorului. Foarte multi utilizatori aleg sa-si flash-uiasca (instaleze) CyanoenMod pe smartphone-urile lor tocmai pentru a scapa de aceste interfete de multe ori complexe care ingreuneaza sistemul de operare Android.
Mai jos aveti si doua screen shot-uri cu interfata HTC Sense 4 in stanga si HTC Sense 5 in dreapta:

Daca doriti sa vizionati mai multe imagini cu noua interfata o puteti face accesand forumul XDA Developers


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*