LG Optimus L5 se va lansa in Europa luna aceasta

Salut prieteni, in articolul de astazi va anunt ca LG va lansa in Europa in aceasta luna smartphone-ul LG Optimus L5 fratele mijlociu al lui LG Optimus L7. Acesta urmeaza sa fie lansat prima data in UK, Germania, Franta, Asia urmand mai apoi si celelalte tari.
LG Optimus L5 vine cu un display de 4 inch HVGA, sistem de operare Ice Cream Sandwich (Android), cu un procesor Qualcomm A5 la 800 MHz, 4 GB spatiu de stocare intern, camera foto/video de 5MP cu led flash si o baterie de 1500 mAh.
LG Optimus L5 nu este un smartphone de top cand vine vorba de specificatiile tehnice insa cu siguranta exceleaza daca vorbim despre design-ul acestuia. O carcasa foarte bine finisata, eleganta si glossy cu colturi rotunjite, cu o grosime de doar 9.5 mm. Unde mai punem ca vine si cu suport dual SIM asa cum LG obisnuieste sa faca cu mai toate modelele sale lansate in utlima perioada.
LG Optimus L5 se adreseaza celor care vor un smartphone de buget dar totodata vor sa aiba un design impunator si un dispozitiv capabil


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*