iPhone 4G, un alt prototip „pierdut” in Vietnam

Acum cateva zile Gizmodo aveau in exclusivitate un prototip de iPhone 4G gasit in WC-ul unui bar, chipurile a fost pierdut de catre un angajat Apple care in betia lui a pierdut prototipul cand iesea de la WC. Acum pentru cei mai creduli aceasta poveste poate parea OK si credibila insa nu stiu ce companie isi lasa angajatii sa plece acasa cu prototipurile prin buzunare. Nici un angajat Apple nu cred ca dispune de un laborator de cercetare acasa ca sa studieze in confortul caminului „celularul”, asa ca nu vad de ce un angajat ar avea voie sa paraseasca locul de munca cu un PROTOTIP in buzunar. Mai degraba aceasta poveste imi suna a strategie nesimtita de marketing, stim cu totii ca reclama de tip „leaked news” este cea mai buna si prinde cel mai bine in subconstient, deja lucrurile facute bine sunt banale insa scandalurile sunt „digerate” muuult mai bine si mizand pe asta probabil Apple a decis sa faca un scandal pentru a promova noua generatie de telefoane iPhone 4G.
Si astfel in Vietnam dupa cateva zile de la „pierderea” primului prototip se mai pierde unul, ba esti nebun?. Am gasit pe YouTube un clip video in care un Vietnamez prezinta intr-un bar, in timp ce astepta ospatarul sa-i aduca mititeii, un alt prototip cu finisaje mult mai ingrijite fata de primul. Acesta are o capacitate de 16 GB fata de primul pe care scria xxGB (chipurile nu se definise inca capacitatea pe care o va avea produsul final), un procesor Apple A4 si 256 MB de RAM (aceeasi memorie pe care o avea si primul prototip pierdut)
Numele de serie pntru acesta fiind „N90 PRO2” . N90 fiind seria pentru viitoarele generatii de iPhone 4G. Primul prototip avand la numarul de serie initialele DVT insemnand Design Verification Test

Primul prototip gasit intr-un bar articol pentru care Gizmodo a platit 400 $ ca sa aiba exclusivitate:

Al 2-lea prototip gasit in Vietnam mult mai finisat fata de primul, cele 2 surubele nu mai sunt vizibile:

Mai jos aveti si clipul original filmat in Vietnam tot intr-un bar la o terasa


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Alex! says:

    Cred ca e o mare prostie, dar prinde si asta e cel mai important pentru producator šŸ˜‰

  2. axelluny says:

    Sunt intr-utotul deacord cu parerea d-nului ADRIAN despre acest tip de marketing.Am stat in italia dar cand a aparut 3G(ita) nu am gasit si nici nu am auzit sa fi gasit cineva un astfel de telefon.Ca sa il am am dat 268EURO pe el.Este clar ca e strategie la fel cum a fost si cu lansarea RC a lui WIN7.LA acela s-a pierdut pe torrente varianta 7100,IN cazul la iphonul acesta nu mergea treaba cu torrentele ci cu barurile.FACK AMERICA!

Speak Your Mind

*