Interfata Facebook se va schimba in curand, iata cum va arata (video)

Salutare prieteni, acum cateva zile Facebook si-a anuntat public noua interfata. Nici bine nu am invatat sa utilizam noul TimeLine si Facebook planuieste sa schimbe interfata cu una mai curata, foarte similara cu cea utilizata pe dispozitivele Android sau iOS. In loc de lista de pe partea stanga din News Feed cu iconite mici si etichete vom avea iconite mai mari care vor indica clar categoria unde ne aflam, asa cum se intampla acum pe reteaua de socializare Google Plus.
Aceasta noua interfata vrea sa concentreze atentia mai mult pe continutul postat de utilizator, thumb-urile fotografiilor postate vor fi mult mai mari, la fel si cele pentru clipurile video postate. Deasemenea in noua interfata vom avea posibilitatea sa filtram continutul care ne vine in News Feed de la prieteni, putem filtra astfel incat sa vedem doar noile fotografii postate de prieteni, muzica pe care acestia o asculta, concertele la care merg, locurile vizitate si asa mai departe. Mai jos aveti si un clip video oficial cu noua interfata Facebook.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Sebastian says:

    Si mai exact..pe ce data va aparea noua tema?

  2. M-am inscris pe https://www.facebook.com/about/newsfeed , din cate am inteles dureaza ceva timp apoi ti se seteaza automat daca esti inscris

  3. La mine apare ca e privat clipul :/

  4. Mereu or sa fie schimbari, imbunatatiri…ca asa este normal.

Speak Your Mind

*