Instagram vine si pe Android, pagina de Sign Up este deschisa pentru toata lumea!

Nu stiu daca exista cineva care sa aiba un iPhone si sa nu fi auzit de cea mai renumita comunitate de photo sharing unde iti poti posta fotografiile facute cu iPhone-ul ca mai apoi sa adaugi unul din multitudinea de efecte artistice pe acestea. Cu o singura aplicatie exclusiva pentru iOS, Instagram are o comunitate de 27 milioane de utilizatori. Ei bine, stirea ca Instagram vrea sa vina pe Android, nu mai este o noutate. Cofondatorul Kevin Systrom anunta la SXSW ca aplicatia va fi chiar mai buna pe Android decat pe iOS.
Accesand pagina oficiala la aceasta adresa: http://instagr.am/android/ va puteti introduce mail-ul pentru a fi notificati cand Instagram va sosi pe Android. Acum nu stim daca accesul la Instagram va fi oferit doar celor care subscriu cu mail-ul sau pagina e facuta doar peentru ca developerii sa vada cati utilizatori Android sunt interesati de aplicatie ca mai apoi, daca se strange un numar suficient de mare, acestia sa realizeze aplicatia pentru Android. Daca cel de-al doilea este motivul atunci haideti sa tabaram fiecare cu cate un mail pe pagina lor, sa subscriem si poate asa se vor grabi si vor lua in serios realizarea cat mai rapida a unei aplicatii pentru Android.
Sunt foarte curios, cati dintre voi asteptati Instagram pentru Android? Nu uitati ca rubrica de comentarii va apartine si astept raspunsurile sau nelamuririle voastre pe comentarii!
Acum serios, mergeti si subscrieti. Nu de alta dar s-ar putea ca doar cei care subscriu sa aiba posibilitatea sa testeze Instagram Beta asa ca, nu e mare pierdere sa dam o dresa de mail!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*