Iata cateva setari Google Chrome pentru ca acesta sa fie mai rapid (video)

Salut prieteni, in scurtul articol de astazi o sa ofer intr-un clip video cateva setari pentru browserul Google Chrome pentru a-l face mai rapid. Odata cu versiunea 17.0.963.79, eu si alti utilizatori ai acestuia am observat ca timpul de incarcare a paginile web a crescut si browserul Google Chrome se „misca” cam greu. In prima faza am crezut ca e doar o impresie falsa insa postand o intrebare pe pagina mea Facebook si Google Plus am primit confirmarea de la mai multi utilizatori ca browserul Chrome a devenit cam lenes.
Discutand pe acest subiect, unul din cei care ma urmaresc pe Google Plus, mai exact Cătălin Tănase, a venit si cu cateva setari intr-un comentariu pe care eu m-am decis sa le transpun intr-un clip video pentru voi ca acesta sa fie de folos tuturor. Va recomand sa nu faceti aceste setari daca nu ati observat o rulare greoaie a browserului Google Chrome in ultima perioada! Oricum, daca se intampla ceva neobisnuit, se poate reveni oricand la setarile default. In clipul video am aratat si cum se face asta. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati scurtul clip video pentru a vedea exact ce setari putem face ca browserul Google Chrome sa fie mai rapid. Nu ezitati sa ne spuneti pe rubrica de comentarii daca la voi au dat rezultate aceste setari si daca si la voi browserul Google Chrome a devenit cam lenes in ultima perioada!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Am sacris ca dv. chrome://flags si nu am reusit sa intru pe pagina cu setarile care le-ati facut.Unde am gresit?

 2. Cind scriu chrome://flasg imi apare Pagina web de la chrome://flasg/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.

  • FaraVirusi says:

   Esti putin neatent as putea spune, sau poate ai dificultati la vedere, daca ai eu iti recomand sa iti achizitionezi o pereche de ochelari.
   Link-ul pe care l-ai scris tu nu este corect chrome://flasg
   Link-ul coresct este acesta chrome://flags/

 3. FaraVirusi says:

  Mi-am facut si eu ieri update-ul la noua versiune la google chrome, dar mie nu mi sa pare ca se incarca paginile mai greu, mi se pare ca se misca la fel ca inainte, nu simt nici-o diferenta.

 4. perfect says:

  bai dar ce dumezeu are bai google chrome ca face figuri de o perioada … are prea multe baguri … sa ma exprim in termeni populari .. e super nashpa .. deja cred ca ma trec pe Opera …

 5. Omule, CU CE FILMEZI DE SE VEDE ASA CLAR????????????????????????

 6. mie mi se misca asa greu incat nici nu pot sa vad videoul :))

 7. gabriel marian says:

  deschid browserul google chrome si imi apare mesajul ‘Of ,nu mai merge!’ si apoi imi mai apre un mesaj: Nu s-a incarcat exstensia de la C:\Program Files (x86)Google \Chrome/Application\450.101\resources\gaia_auth Fisierul manifest lipseste sau nu poate fi citit.

  De la ce poate fi eroarea?

Speak Your Mind

*