HTC M8 apare intr-un clip video de 12 minute inainte de lansare oficiala

Salutare prieteni, se pare ca mult asteptatul HTC One a.k.a M8 nu mai este o surpriza. Un pusti care nu prea si-a dat seama de gravitatea faptei, a postat pe internet un clip video de 12 minute in care ne prezinta noul HTC One M8 ce urmeaza sa fie lansat de HTC pe 25 Martie. Cred ca pustiul are ceva rude sau poate chiar parintii sai lucreaza la compania HTC caci altfel nu-mi explic cum a putut sa-i cada in maini un astfel de dispozitiv.
Asa cum se poate observa si in clipul video culoarea lui HTC M8 este tot un gri dar ceva mai inchis, colturi mult mai rotunjite fata de HTC One, vazut din fata seamana foarte mult cu Galaxy S4 sau S5.
Pe spatele lui HTC M8 se pot observa doua camere care nu stim exact ce fac caci pustiul care ne prezinta dispozitivul nu este prea tehnic si chiar si el este confuz in anumite privinte. Software-ul este foarte buggi, un lucru de asteptat pentru un smartphone aflat in stadiul de development (dezvoltare). Din cele prezentate de pusti HTC M8 are si un slot pentru card SD, un lucru pe care fratele sau mai mic HTC One nu il are. Dimensiunile lui HTC M8 sunt ceva mai mari fata de HTC One si designul este mai placut in opinia mea.
Desi pustiul a incercat sa ne arate versiunea de Android ce ruleaza pe HTC M8, aceasta este protejata si totusi ne putem da seama ca foloseste Android KitKat versiunea 4.4.2 putandu-se observa cu usurinta bara de navigare transparenta si status bar-ul cu iconite albe.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*