HTC Edge ar putea fi primul smartphone quad core

Salut prieteni, iata ca HTC va sparge (foarte probabil) iarasi ghiata cu noul handset HTC Edge despre care nu stim inca foarte multe dar circula zvonuri destule pe internet in legatura cu acest model. Exista chiar si o imagine in care ne este prezentat noul HTC Edge in toata splendoarea lui. Probabil stiti deja ca Asus Transformers Prime va fi prima tableta quad core asa ca astazi mai aflam care va fi primul smartphone quad core si anume HTC Edge.

Iata si cateva din specificatiile tehnice care au iesit la iveala pana acum:
– display de 4.7 ich 720p
– procesor 1.5 GHz quad core AP30 Tegra 3 de la nVidia
– 1 GB RAM
– camera de 8 MP f/2.2 lens
– 10 mm grosime
– Bluetooth 4.0 (era si cazul)
– tehnologie audio Beats Audio by Dr. Dre
Desi se pot observa butoanele capacitive de pe Display asta nu inseamna ca nu va beneficia de noua versiune de Android Ice Cream Sandwich. Oricum cei de la HTC veneau cu propria interfata Sense si n-ar fi folosit butoanele de pe ecran cu care vine un ICS-ul curat. Se pare ca vom vedea in vitrine acest model abia la anul in primul sau al 2-lea trimestru din 2012. Deasemenea se mai aude ca odata cu lansarea acestuia se vor lansa versiuni imbunatatite pentru magazinul cu muzica a celor de la HTC asa numitul HTC Listen music store, magazinul de carti digitale HTC Read Bookstore, magazinul cu jocuri HTC Play Hub si magazinul de filme HTC Watch. Nu se stie totusi daca va fi un smartphone LTE insa va avea 21 Mbps HSDPA


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Salut Cristi!
    In primul rind respect pentru munca pe care o faceti! Referitor la acest tutorial, chiar crezi ca e necesar sa apara o asemenea configuratie la un telefon cind autonomia bateriilor lasa de dorit? Ok, o asemenea configuratie si-ar dori multi sa aiba la un amarit de desktop sa faca un joculet mai performant. Aceste jucarii la o asemenea configuratie sunt mari consumatoare de energie, cred ca ar trebui niste acumulatori mai buni! Nimanui nu-i place sa-si incarce un asemenea telefon in fiecare zi sau de mai multe ori pe zi. Conteaza foarte mult si gestionarea resurselor care rezulta dintr-o compatibilitate perfecta intre hard si soft, ceea ce la Android si device-urile pe care este instalat nu prea am vazut. Am pus mina de curind pe un 4S este impecabil. Acest controversat iOS stie sa faca mult mai multe decit Androidul, dar sa nu deviem de la subiect, imi place ca avanseaza foarte repede tehnologia dar mi-as dori si niste baterii mai bune!!!

Speak Your Mind

*