HP lanseaza primul Chromebook Pavilion 14

Salutare prieteni, in articolul de astazi o sa vorbim despre primul Chromebook de la HP numit Pavilion 14. De ce Chromebook? Pentru ca noul HP Pavilion 14 ruleaza sistemul de operare a celor de la Google numit Chrome OS.
Chromebook-ul HP Pavilion 14 are un display de 14 inch la o rezolutie de 1366 x 768, un SSD de 16 GB, un procesor Intel Celeron de 1.1 GHz si 2 GB de memorie RAM si grafica integrata. Pretul unui Chromebook HP Pavilion 14 va fi de 330 dolari.
Specificatiile tehnice nu ne dau pe spate insa sunt suficiente cat sa ruleze interfata unui browser caci la asta se rezuma sistemul de operare Chrome OS.
Vei avea tot timpul in fata ta browserul Chrome si tot ce faci se stocheaza in cloud: Google Drive, SugarSync, Dropbox
Chromebook-urile sunt niste dispozitive, dependente am putea spune, de o conexiune la internet existand un numar limitat de aplicatii ce pot fi folosite offline (fara o conexiune la internet) si daca totusi sunt folosite offline, unele functionalitati ale acestora nu vor fi disponibile in modul offline.
Aceste Chromebook-uri am putea spune ca se adreseaza persoanelor simple, nontehnice care vor sa faca un simplu browsing pe internet, sa vizioneze videoclipuri, sa asculte muzica si sa editeze fotografii sau clipuri video intr-un mod usor, fara cunostinte avansate.
HP Pavilion 14 nu este singurul Chromebook existent pe piata, inaintea lui existand deja Chromebook-urile Samsung, Acer C7 si Lenovo.
Mai jos aveti si o galerie foto cu noul Chromebook HP Pavilion 14
Si pentru ca tot veni vorba de Chromebook-uri am vazut ca cei de la PC Garage au in oferta urmatorul model: Samsung Chromebook XE500C21-A01US Atom N570 1.66GHz pentru care puteti folosi voucher-ul UXNZGGFL pentru a primi o REDUCERE DE 1%


HP Pavilion 14 Chromebook front facing

Picture 1 of 5

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*