HP anunta prima tableta Slate 7 cu Android (foto)

Salut prieteni, iata ca dupa o tentativa esuata cu tableta TouchPad si stemul de operare proprietar WebOS, HP (Hewlett Packard) se relanseaza pe piata dispozitivelor mobile anuntand la Mobile World Congress 2013 tableta HP Slate 7 ce va rula sistemul de operare Android.
Specificatiile tehnice pentru HP Slate sunt modeste, un procesor Cortex A9 dual core, 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare intern cu posibilitatea de expandare printr-un slot pentru card SD, un display de 7 inch cu o rezolutie de 1024 x 600 si doua camere de 3 MP (una frontala si una dorsala).
Tableta HP Slate 7 se va lansa in luna Aprilie a acestui an si va avea un pret de 169 dolari. Aceasta va fi disponibila in doua culori, gri si rosu. Un lucru foarte interesant la Slate 7 este ca vine cu tehnologia Beats Audio menita sa imbunatateasca calitatea audio, tehnologie regasita si pe multe laptopuri de la HP.
La eveniment tableta a fost prezentata cu sistemul de operare Android care surprizator, spre deosebire de alti producatori, nu au modificat interfata sistemului de operare Android aceasta fiind aceeasi ca cea de pe Nexus 7 sau Nexus 10. Daca decizie de a folosi interfata Android pura (AOSP) ramane aceeasi si pentru tabletele ce isi vor face aparitia in magazine din Aprilie, ramne de vazut.


Sursa: Engadget


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. E bine ca s-au gandit sa faca ambele camere similare la 3 MP, pentru ca am vazut multe tablete ca au camera de pe fata mai slaba sau mai buna decat cealalta.

Speak Your Mind

*