GTA San Andreas disponibil si pe Android

Salutare prieteni, iata ca cei de la Rockstar, producatorii jocului GTA San Adreas lanseaza si versiunea pentru Android a renumitului joc. Chiar daca pentru detinatorii de dispozitive ce ruleaza sistemul de operare iOS jocul a fost lansat acum 2 saptamani, incepand de astazi si cei ce utilieaza sistemul de operare Adroid pe dispozitivele lor vor putea cumpara, descarca si juca GTA San Andreas disponibil in Play Store (Magazin Play)
Pe piata exista doar 15 modele de dispozitive ce ruleaza iOS in timp ce dispozitive Android sunt peste 5000. Este de inteles de ce Rockstar a reusit sa ofere utilizatorilor iOS jocul GTA San Andreas mai devreme decat pentru Android.
Dimensiunea jocului este in jur de 2.4 GB asa ca ar fi bine sa folositi o conexiune wireless si sa nu descarcati jocul folosind internetul mobil caci download-ul are o viteza mai mica si s-ar putea sa depasiti lejer traficul alocat de compania voastra de telefonie mobila.
Cerintele pentru a rula acest joc sunt ca versiunea de Android sa fie cel putin 2.3 Gingerbread. Pretul jocului este de 22,78 RON sau 6,99 dolari
Download GTA San Andreas pentru Android


GTA San Andreas pentru Android

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Adrian stiu ca ai spus ca tu nu te joci dar acest joc ti-l vei lua?

Speak Your Mind

*