Google Voice disponibil acum si in Romania, apeluri telefonice direct din Gmail

Salut prieteni, in articolul de astazi vreau sa va anunt ca Google introduce posibilitatea efectuarii apelurilor telefonice direct dn contul de mail Gmail. Mai exact serviciul Google Voice care pana acum cateva zile era disponibil doar pentru US si alte cateva tari, este disponibil si in Romania. Astfel puteti face apeluri catre orice numar chiar si in afara tarii la tarife foarte mici!

Astfel ca pentru un apel in Italia platim:

Pentru Spania platim:

Pentru celelalte tari puteti consulta pagina oficiala de Tarife Google Voice Pentru a incepe sa utilizati serviciul Google Voice nu trebuie decat sa accesati acest link: http://www.google.com/intl/ro/chat/voice/ Pentru a cumpara credit pentru Google Voice accesati link-ul urmator: https://www.google.com/voice#billing
Daca doriti un tutorial video pentru utlizarea acestui serviciu, nu ezitati sa ne scrieti pe rubrica de comentarii. Sunt curios cati din voi vor folosi acest serviciu? Ne vom bucura nespus daca cineva care a incercat serviciul, ne va impartasi parerile sale pe rubrica de comentarii a acestui articol!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Nu inteleg ce se intampla.Mailul primit cu acest tutorial apare ca primit pe 05.07.2011.La fel si cel primit cu Sumatra pdf apare avand dat de 04.07.2011.Trebuie sa caut in urma cu o luna sa vad care mailuri sunt necitite.Se pare ca datele de expediere sunt gresite.

 2. Tare, faza e ca nu toata lumea detine un card si nu poti sa platesti decat cu un card bancar… Super articolul, cam rare totusi… Tineti-va de treaba baieti!

 3. eu vb pe gmail cu SUA si CAnada si este gratuit,daca intereseaza pe cineva

 4. pc204060 says:

  Da am dori un tutorial, preturile sunt foate mici si asta ne tenteaza 🙂

 5. Am dori un tutorial, preturile sunt convenabile

 6. nu reusesc sa sun in sua gratuit. help

  • De unde ai scos-o pe asta cu gratis in SUA? Trebuie sa indeplinesti niste conditii ca sa suni gratis in SUA, una din ele este sa te afli in SUA, nu poti suna din Romania in SUA pe gratis!

   • „lucia spune: 6 august 2011 la 5:28 pm

    eu vb pe gmail cu SUA si CAnada si este gratuit,daca intereseaza pe cineva”

    de aici am scos-o si de pe alte forum-uri. sunt mai multe persoane care au reusit facand niste setari. intai te informezi, mai citesti, si apoi o sa vezi si „de unde am scos-o pe asta cu gratis in SUA”

Speak Your Mind

*