Google va lansa un serviciu de localizare a dispozitivelor Android (Android Device Manager)

Salut prieteni, la sfarsitul acestei luni Google va lansa un serviciu numit Android Device Manager care v-a permite detinatorilor de dispozitive Android sa isi localizeze dispozitivele pierdute sau furate.
Din Android Device Manager veti putea sa trimiteti un semnal catre dispozitivul Android pierdut sau furat care va face ca acesta sa sune la volum maxim chiar daca acesta este pe modul silentios. Daca doriti, tot din intermediul interfetei Android Device Manager aveti posibilitatea sa localizati dispozitivul in timp real. Daca dispozitivul nu mai poate fi recuperat veti avea posibilitatea sa stergeti complet datele de pe acesta facand click pe un simplu buton „Wipe device”
Serviciul mai sus mentionat va fi disponibil pentru dispozitivele care ruleaza Android 2.2 sau mai nou si va fi lansat in decursul acestei luni.
Desi detinatorii de dispozitive Apple se bucura de foarte mult timp de un serviciu similar, e bine ca intr-un sfarsit vor beneficia si utilizatorii Android de asa ceva. E bun si mai tarziu decat niciodata!


Android Device Manager
Sursa: OfficialAndroidBlog

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*