Google Plus este liber pentru toata lumea, aplicatia pentru mobil suporta acum si Hangout (video chat)

Salut prieteni, daca pana acum Google Plus a fost in faza de testare si se putea face cont doar pe baza unei invitatii din partea cuiva care avea deja cont, iata ca Google ofera accesul la serviciul de socializare Google Plus tuturor utilizatorilor fara ca acestia sa aiba nevoie de invitatie. Google Plus a trecut de la trial la faza beta.
Noi am facut in trecut un tutorial video despre Google Plus si il puteti urmari accesand urmatorul link: http://www.videotutorial.ro/?p=6733
Tot astazi cand serviciul de socializare Google Plus devine public au mai fost adaugate 9 noi caracteristici:
+ Hangouts pentru Android – acesta este folosit pentru a face chat video. Aceasta functie este disponibila acum si pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android ce dispun de o camera video frontala insa chat-ul video, desi exista si pentru iPhone aplicatia Google Plus, cei care au iPhone (iOS) nu au inca aceasta functie (urmand sa fie adaugata in curand)

( Clicik pe imagini pentru a le viziona la dimensiune marita )

Va trebui sa aveti Android 2.3 pentru a beneficia de Hangout. Aplicatia actualizata Google Plus penstru Android este disponibila deja in Market si acum poate fi instalata si fara Market Enabler pentru cei din Romania.
+Hangouts pentru Desktop (in browser) – Versiunea pentru browser capata in plus functia On Air ce permite utilizatorilor care deschid un Hangout, sa inregistreze convorbirea video si audio. Este suficient sa porniti un Hangout in mod obisnuit, ca si pana acum si indata ce prietenii vi se vor alatura, veti avea optiunea On Air. Hangout-ul poate fi facut cu pana la 9 persoane.

Odata pornit Hangout-ul, pe langa faptul ca puteti face Chat in scris cu persoanele care participa, puteti sa va auziti si sa va vedeti la webcam, puteti sa priviti in acelasi timp un clip YouTube, au mai fost adaugate si alte noi functii (Hangouts with extras) cum ar fi:
– Screensharing permite utilizatorului sa arate desktop-ul participantilor la Hangout
– Sketchpad permite utilizatorului sa faca o schita pe o tablita virtuala, puteti schita sau desena orice va trece prin cap, ceilalti putand participa si vedea ce se intampla in timp real.
– Google Docs permite utilizatorului sa scrie un document, o prezentare, sa faca o prezentare
– Named Hangouts permite utilizatorului sa denumeasca Hangout-ul atunci cand se doreste abordarea unui subiect anume (moda, IT, curse, politica)

Pentru a beneficia de toate aceste optiuni va trebui sa porniti un Hangout si apoi sa dati click pe optiunea Try Hangouts with extras din portiunea verde. Acestea sunt inca in faza de testare si se lucreaza pentru imbunatatirea lor.
In ultima saptamana Google a deschis public si API-ul pentru Google Plus pentru cei ce doresc sa dezvolte aplicatii.
+ Cautarea in Google Plus – Daca doriti sa cautati persoane sau posturi pe diferite subiecte, doar scrieti termenii in casuta de cautare Google Plus si rezultatele vor aparea in functie de context. De exemplu, daca veti cauta cu termenul muzica, o sa gasiti persoane interesate de acest subiect, postari legate de acest subiect.

Pentru cine doreste sa se alature in cea mai minunata retea de socializare Google Plus, o poate face accesand http://google.com/+
Ma puteti gasi pe Google Plus sub numele Danut Georgescu


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. De ce ți-ai pus numele Dănuț Georgescu?Scuze dacă sunt cam indiscret care este numele tău real din buletin? Când crezi ca o sa se definitiveze aceasta rețea de socializare?

    • Numele meu real nu are nici o relevanta, nu ajuta sau defavorizeaza cu absolut nimic munca si articolele/videotutorialele care le fac. Cat despre definitivarea lui Google Plus nu cred ca poate fi vorba pentru ca in IT lucrurile sunt intr-o continua evolutie. Nici Facebook nu e definitivat si in fiecare saptamana se introduc chestii noi.

  2. Nu știu de ce am atâta curiozitate, dar pana la urma am constatat ca îți știu de mult numele real.

Speak Your Mind

*