Google Maps pentru iOS revine in Apple App Store (video)

Salutare prieteni, Cand a fost lansat iPhone 5, Apple anunta atunci si faptul ca au propriul Maps si renuntasera la Google Maps. Imediat dupa, au inceut criticile si scoaterea la iveala a hartilor eronate, distorsionate existente in Apple Maps. A fost mai mult decat evident ca cei de la Apple au grabit lansarea Maps-ului si au gresit inlaturand Google Maps din App Store.
Ei bine aplicatia Google Maps se intoarce in Apple App Store continand navigare turn by turn, ghidarea directiilor prin voce, tranzit, harti in 2D si 3D, street view.
Aplicatia a fost lansata aseara si este posibil ca unii utilizatori sa nu o gaseasca in App Store. Indoor si outdoor street view este si el inclus in aplicatia pentru iPhone si iPad generatia 4. Ca si pentru Android, Google Maps a ramas o aplicatie gratuita pentru cei cu sisteme de operare iOS.
Desi Google Maps pentru dispozitivele iOS se pare ca s-ar misca mai bine decat pentru cei cu Android, exista si un minus. In Google Maps pentru iOS nu regasim si modul offline asa cum se intampla pentru Android.
Aplicatia Google Maps este disponibila in peste 40 de tari in 20 de limbi diferite si este compatibila cu iOS 5.1 sau mai sus. Mai jos aveti si un clip video demonstrativ cu Google Maps pentru iOS de la TheVerge


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*