Google Docs, editorul online de documente office, adauga noi fonturi

Un document fara posibilitatea de a alege fonturile cu care sa-l scrii e ca o fotografie fara culoare. Asa cum culorile dau o frumusete pozelor, si fonturile dau unui document un aspect mai frumos, o alta dimensiune. Ei bine cam asta se intampla mai demult cu Google Docs, cine a folosit suita online de editare a documentelor, stie ca alegerea fonturilor nu era foarte generoasa. Asta pana astazi cand Google introduce noi fonturi in Google Docs, 6 la numar.

Droid Serif si Droid Sans

Cei ce folosesc telefoane cu sistem de operare Android vor fi foarte familiarizati cu acest font care de acum in colo sunt disponibile si in Google Docs. aceste sunt special concepute pentru display-uri mici.

Calibri si Cambria

In fiecare zi foarte multi probabil editati sau incarcati documente in Google Docs scrise in Microsoft Office, de acum inainte cele mai populare fonturi din Microsoft Office vor fi disponibile si in Google Docs. Calibri si Cambria sunt fonturi foarte lizibile chiar daca sunt printate la dimensiuni mici.

Consolas si Corsiva

Aceste fonturi sunt primele fonturi italice create de Google cu linii curbe si un stil elegant disponibile si ele in Google Docs

De acum in colo Google Docs va suporta majoritatea fonturilor Latine si Western European urmand ca in viitor acestia sa adauge si fonturi pentru limbile Hebrew si Greek. daca nu vedeti noile fonturi asigurati-va ca acestea sunt suportate pentru limba dumneavoastra si daca limba documentului este setata corect mergand pe meniul File apoi Language menu

Acesta este doar inceputul urmand ca in viitorul apropiat sa fie adaugate noi fonturi. Voi ce parere aveti despre surpriza celor de la Google? folositi Google Docs in editarea documentelor voastre?


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. ca sa fiu sincera din acest tutorial nu am inteles mai nimica

  2. Salut,

    Da,folosesc Google Docs pt. ca mi se pare la indemana,mai ales cand editez un document de care am nevoie si in alta parte decat acasa.Nu mai e nevoie sa upload-ez documentul in contul de mail.Este practic si de mare folos.
    Multumesc inca o data pt.tot ceea ce faceti.Spor la cat mai multe tutoriale.Va salut pe toti.

  3. anal sex says:

    Google docs editorul online de documente office adauga noi fonturi.. Keen 🙂

  4. Google docs editorul online de documente office adauga noi fonturi.. Amazing 🙂

Speak Your Mind

*