Gmail, GDrive, Talk, Google Plus si Facebook inaccesibile pret de cateva minute pentru utilizatorii din intreaga lume

Salutare prieteni, in decursul zile de 10.12.2012 cateva din serviciile Google respectiv Google Talk, Google Drive, Google Plus si Gmail au fost inaccesibile pret de cateva minute pentru utilizatorii din intreaga lume. Poate nimic prea bizar pana aici insa in noaptea de 11.12.2012 ora 1 AM a devenit inaccesibila si renumita retea de socializare Facebook ceea ce in mintea multora incepe sa arate a peisaj sau semn apocaliptic. Cum, sa nu mearga Facebook? Asa ceva?
Si mai ciudat este faptul ca nici una din cele doua companii Facebook si Google nu au venit public cu motivele pentru care serviciile acestora au fost nefunctionale de parca aceste companii ar gazdui informatiile a 15 insi dintr-un cartier marginas aflat undeva intr-un oras sarac.

Ce atata secretomanie si mister in a specifica publicului larg faptele si motivele care au determinat intreruperea chiar si pentru cateva minute a acestor servicii?
Le-o fi rusine probabil sa mai recunoasca iarasi ca au fost atacati de hackeri sau poate chiar graba lor in a plusa si a face gresit (da, si companiile mari gresesc cateodata!) anumite implementari in serviciile oferite, au solicitat prea mult saracele servere incat acestea au cedat sub traficul gigantic al utilizatorilor.
Oare sa vina apocalipsa, sfarsitul lumii, sa fie acesta un semn ? ­čÖé
UPDATE: Google continua sa devina neclar numind intreruperea un „global service disruption” iar Facebook ne spune ca motivul intreruperii sunt cateva schimbare in setup-ul DNS-urilor (Doman Name Server)


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Posibil sa fie un semn, eu cand am vazut ca nu imi pot accesa facebook`ul am verificat netul , crezand ca cei de la RDS..se joaca cu mine, nici cum nu m`am gandit ca mai maritul facebook are probleme.:)

Speak Your Mind

*