Firefox 4 amanat pana in 2011

Bine cunoscutul browser Firefox 4 de la Mozilla a fost amanat. Acesta era programat sa fie lansat la sfarsitul anului 2010 dar se pare ca dezvoltatorii nu sunt pregatiti pentru al lansa la data specificata acum ceva timp intr-un comunicat oficial.

…release candidate builds are now scheduled to ship in early 2011, with the final GA release shortly after.” Mozilla’s Mike Beltzner announced earlier today

Asadar release candidate-ul va fi disponibil abia din 2011 iar urmatoarea versiune beta va urma sa iasa la inceputul lunii Noiembrie anul acesta. Ehh, mai bine asa decat sa lanseze o versiune instabila, care nu e pregatita. Eu unul sunt sigur ca cei de la Mozilla vor lansa un Firefox 4 pe cinste ! Noi deja am realizat un tutorial despre versiunea Firefox 4 Beta


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Eu am testat varianta beta Firefox 4 si nu ma dezamagit. Dar pot spune ca ma dezamagit mult IE9 beta.

    • HTML 5 -ul nu merge in rest nici un defect nu am gasit la varianta beta, in schimb IE9 beta dupa mine nu se poate ridica nici la gleznele lui firefox .(orice varianta)

  2. Auzi Cristi stiu ca tu esti fan Kaspersky, si am vazut ca a aparut versiunea 2011, si poate faci si tu vrun tutorial despre el… Am azuti ca e foarte inbunatatita!

  3. Auzi Cristi stiu ca tu esti fan Kaspersky, si am vazut ca a aparut versiunea 2011, si poate faci si tu vrun tutorial despre el… Am azuti ca e foarte inbunatatita!

  4. Sper ca merita asteptarea!

  5. Dupa parerea mea,IE9(beta) este un browser carata f bn si merge la fel de bn….versiunea beta de firefox 4 nu imi merge bine….nu stiu din ce motiv.Cum se spune si in articol mai bine mai tarziu si mai bun decat mai repede si mai prost.Multumesc pentru anunt!

  6. fifrefox beta 7 se mai blocheaza pe unele siteuri,de exemplu stirileprotv.ro. Cu in internet explorer 9 beta 2 nu am avut asemenea probleme,dar folosesc firefox de vreo 3 ani si nu vreau sa ma mut pe alt browser oricat de rapid ar fi acela,iar odaat cu versiunea finala de firefox o sa dispara toate probleme.

Speak Your Mind

*