Firefox 3.6.4 a fost lansat

Cred ca browserul firefox nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, se stie deja ca este cel mai puternic browser de pe piata. Puternic din punct de vedere al optiunilor pe care le are sau care pot fi adaugate datorita add-onurilor. Iata ca de curand a fost lansata versiunea 3.6.4 si va recomand sa faceti upgrade la aceasta noua versiune. De ce? Pentru simplu fapt ca noua versiune este mult mai sigura, bug-urile care existau in versiunea 3.6.3 au fost remediate, este mai rapid decat versiunea anterioara. Cu ce vine nou Firefox 3.6.4 ?
Sa implementat un modul de izolare, separare a plug-inurilor astfel ca in momentul cand flash player sau alt plug-in va da gres sau va face crash, nu o sa mai fiti nevoiti sa restartati intregul browser pentru a remedia problema. Procesele de rulare a acestor plug-inuri sunt izolate si daca intr-un tab flash playerul face crash va fi suficient sa dati refresh doar tabuului cu pricina. Google Chrome are demult implementat asa ceva.  Acest modul este denumit Crash Protection.
Au fost aduse imbunatatiri asupra stabilitatii si asupra securitatii.
Download Firefox 3.6.4 in limba Romana pentru Windows sau in limba Engleza
Download Firefox 3.6.4 in limba Romana pentru Linux sau in limba Engleza
Sau puteti face upgrade la noua versiune avand deschis brwserul Firefox. Mergeti si dati click pe Help (Ajutor) apoi pe Check for Updates… (verifica pentru updateuri)


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. La orele 12-13 deja imi aparea un popup la fierfox cu noua versiune. Destul de rapid a venit si postu vostru.

 2. interesant 🙂

 3. Se misca ceva mai bine versiunea asta decat cea veche dar mai lasa de dorit la capitolul viteza cu toate ca este cel mai popular broeser dar asteptam mai mult de la el.Mi se pare ca opera 10.6 este mai bun decat toate dar ramane de vazut!

 4. Daniel says:

  Am descarcat versiunea pentru Linux dar nu stiu sa o instalez… si la Help (Ajutor) in Linux nu arata „Check for Updates” ma poate ajuta cineva (cu instalarea) ?

 5. Bulgac says:

  E foarte bine ca firefox isi face update, dar noi daca intram in optiuni vom seta ca singur sa isi faca update atunci cind sint accesabile aceste update-uri.

 6. Pentru Linux / Ubuntu 10.ß4
  sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-mozilla-daily/ppa
  sudo apt-get update
  sudo apt-get install firefox-3.6

  • Adrian says:

   Pentru Linux / Ubuntu 10.ß4
   sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-mozilla-daily/ppa
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install firefox-3.6  

   Multumim frumos dar ce ai dat tu in comentariul tau e pentru versiunea Namoroka versiunea 3.6.7pre adica o versiune instabila!

 7. TzaCaNeL says:

  Recent a aparut 3.6.6 si se misca si mai bine 😀

 8. Florin says:

  Se pare ca cei de la Mozilla sau grabit sa lanseze saptamana trecuta versiunea 3.6.4 a cunoscutului Mozilla Firefox care a functionat pana astazi 2 iulie 2010 cand sa lansat Mozilla Firefox 3.6.6 care se misca mult mai bine decat versiunea 3.6.4!

  • TzaCaNeL says:

   Fi atent pentru ce a fost update-ul :))

   „http://www.apropo.ro/fun/jocuri-video/din-cauza-jocului-farmville-firefox-a-trebuit-sa-faca-update-general-6469785”

   • Jully says:

    Păi dacă și cei care joacă au băgat Firefo…cine îi pune? Eu folosesc Internet Explorer 8 și n-am avut niciodată probleme (nici la Farmville, nici la altceva).

Speak Your Mind

*