Facebook permite acum vizionarea fotografiilor la rezolutie inalta si introduce modul full screen, pe tot ecranul (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vorbim desre ultimele noutati adaugate de Facebook astazi. Pe langa faptul ca si pana acum se puteau incarca pe Facebook fotografii de rezolutie inalta, Facebook mai adauga si posibilitatea vizionarii acestora la rezolutia originala (maxim 2048 x 2048)
Daca pana acum cand vizionam o fotografie pe Facebook eram limitati de portiunea oferita de browser pentru afisarea paginilor web, acum Facebook permite modul full screen pentru a viziona o fotografie si a ne bucura de rezolutia originala la care a fost incarcata fotografia pe Facebook. Deasemenea, optiunile de editare a fotografiei, de adaugare a tagurilor, de rotire spre stanga sau spre dreapta, butonul ce permite download-ul fotografiei vizionate recum si alte functii au fost mutate intr-un singur buton numit Optiuni ce se afla la baza fiecarei fotografii vizionate.
Asemanarea dintre modul in care poti viziona pozele pe Google Plus si Facebook este izbitoare! Nu fiti rai! Nimeni nu a copiat pe nimeni ­čśë


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*