About adrian

Comments

 1. Nu am nici-o problema. Dar inca nu e asa inbunatatit ca Yahoo Messenger.
  1. Sunt de acord cu Facebook Messenger
  2. Messenger e mai bun fara suparare 🙂
  Sa fie mai imbunatatit si il instalez si pe el

 2. Sar putea sa doboare yahoo! dar asta in timp, fiindca lumea sa obisnuit cu messengerul, e deja un obicei ca si o traditie.

 3. abia astept sa apara,m-am saturat de yahoo messenger

 4. FaraVirusi says:

  Nu cred ca va avea success!! Si cei de la Gooogle au messengerul google talk si nu prea este folosit, dar google talk are o buna integrare in google plus.

 5. Galacticu says:

  Mda , eu zic ca nu are nici o sansa sa intreaca yahoo messenger sau sa ne faca sa renuntam la mess cel putin pe mine unu nu o sa ma faca am multi prieteni care nu detin cun cont facebook asa ca nu voi putea sa comunic cu ei daca as renunta la yahoo

 6. Yahoo Messenger nu va „cădea de la putere” niciodată .
  În România există acest „instinct de turmă” care ne face să ne adunăm cu toți într-o „haită” . Din păcate acest „instinct de turmă” își face simțită prezența și pe internet ..

 7. Exact, „instinctul de turma” tine yahoo messenger la putere, cel utin in romanaia, daca nu era aceset instinct, yahoo nu mai era demult prin romania, probabil era skype care este un client de mesagerie instant super ok, asa si google talk.
  Totusi vb de facebook, care are si el destula popularitate in romania, chatul de pe facebook e si el destul de folosit, deci sa zicem ca ar avea cam 50%~60% sanse de a deveni popular

 8. deja este o manie pe facebook nu prea intra lumea pe yahoo mess: stiu asta foarte bine, de fiecare data ma intrebam dece nu mai intra prietenii mei pe mess pt ca prefera facebukul si care intra sint poate 2/4 prieteni si atit

 9. Daca tot e sa schimb, atunci prefer Google+ ca are integrat tot ce trebuie, doar mai trebuie cosmetizat putin.

 10. tocmai ca spiritul de turma e problema. nici macar ultima versiune de „mess”, cum ii ziceti voi, eu prefer messenger, nu a rezolvat problema sunetului si a imaginii video in apeluri…. un messenger mult mai folosit decat yahoo, dar nu in romania este WINDOWS LIVE, are de toate, se aude si vede mai bine decat yahoo, este la acelasi nivel cu SKYPE, l-am folosit si il recomand. nu sunt adeptul turmei, iar daca nu ar exista „feisbuc” , cum ii zic eu, as fi cel mai fericit. GOOGLE+ va prinde teren. eu, de cand a aparut „feisbuc” nu am fost tentat sa imi fac cont, insa cum a aparut G+, imediat mi-am facut. in concluzie, WINDOWS LIVE is the best! Alles gute!

 11. Nu e suficient că Facebook are acces la toate informațiile pe care le pun în profil , la locația mea , și la trăsăturile mele fiziologice ? Acum mai trebuie să știe și ce vorbesc eu cu xulescu „pe internet”, nu ? Cred că o să zic Pass !

Speak Your Mind

*