Dropbox pentru Windows Phone, aplicatia oficiala disponibila!

Salutare prieteni! Desi sistemul de operare Windows Phone pentru smartphone-uri si tablete exista de ceva timp pe piata, multe din aplicatiile populare de pe celelalte doua platforme iOS si Android, intarzie sa-si faca aparitia in Store, magazinul de aplicatii pentru Windows Phone.
Ei bine iata ca aplicatia oficiala Dropbox este disponibila si pentru utilizatorii de smartphone-uri cu Windows. Aplicatia Dropbox functioneaza foarte bine si se integreaza perfect cu sistemul respectand elementele si designul sistemului de operare Windows Phone. Personal nu am observat functii in plus sau in minus care se gasesc sau nu se gasesc si pe celelalte platforme iOS si respectiv Android. Tot ce poate face Drobox pe Android sau iOS, poate face si pe Windows Phone 8.1 (in cazul meu)
Pentru cei ce nu stiu inca ce face aplicatia Dropbox, aceasta se gaseste in Store in sectiunea „instrumente+productivitate” si te ajuta sa stochezi in cloud si sa sincronizezi cu laptopul, pc-ul si orice alt dispozitiv, orice fel de fisiere. Poti activa din setarile aplicatiei sincronizarea fotografiilor si imediat dupa ce vei face o fotografie cu telefonul, daca exista o conexiune la internet, fotografia va fi imediat incarcata pe contul tau Dropbox si trimisa/sincronizata catre celelalte dispozitive pe care ai instalat Dropbox. Deasemenea din aplicatie poti share-ui cu prietenii sau familia fie fisiere individual fie foldere intregi ce contin fisiere.
Crearea unui cont Dropbox este gratuit si cei ce nu au deja un cont o pot face accesand: https://dropbox.com


Dropbox pentru Windows Phone

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*