De astazi Google incepe upgrade-ul la Android 4 Ice Cream Sandwich pentru Nexus S

Salut prieteni, iata ca incepand de astazi, Google incepe upgrade-ul la versiunea Android 4 Ice Cream Sandwich pentru smartphone-urile Samsung Nexus S. Upgrade-ul incepe mai intai pentru dispozitivele GSM si va fi OTA (Over The Air) Deja se gasesc de cateva zile ROM-uri Ice Cream Sandwich neoficiale pentru Nexus S dar in saptamanile ce urmeaza, toata lumea va primi upgrade-ul la cea mai noua versiune de Android. La 1 saptamana dupa lansarea lui Galaxy Nexus se preconiza ca upgrade-ul la Android 4 pentru Nexus S va veni la inceputul anului 2012 dar se pare ca cei de la Google au fost ceva mai harnici si ne ofera upgrade-ul inainte ca 2011 sa ia sfarsit.
Nexus S este a doua generatie a telefonului mobil de la Google fiind precedat de Nexus One facut de HTC. Pentru a 2-a si a 3-a generatie a telefonului mobil Nexus, Google a ales sa foloseasca compania Samsung. In prezent avem Nexus One prima generatie, Nexus S a 2-a generatie si Galaxy Nexus a 3-a generatie urmand ca in viitor sa vedem ce denumire va mai alege Google pentru viitoarea generatie.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Dar pentru alte telefoane ? Eu am un Samsung Galaxy S …ar putea aparea si un update spre ice cream sandwich ? ..Apropo de unde ma pot interesa si eu despre aceste stiri de la google ??

 2. si pe mine m-ar interesa pentru samsung Galaxi S

 3. Pentru Galaxy S nu apare. E raspunsul oficial Samsung care a fost dat azi. Ii puteti face update doar pe propria raspundere.

 4. eu am un nexus s cu android 2.3.3 si nu am nici un upgrade si nici manual nu pot sa il fac…poate cineva sa ma ajute sa instalez android 4.0.3 …va multumesc anticipat…raman dator 🙂

 5. va recomand ROM acesta. Este foarte bun.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1425344
  http://theunlockr.com/2010/12/17/how-to-root-the-samsung-nexus-s/ pe acest site va arata cum sa-l rootati. mai sunt si alte tutoriale utile.

  succes!

 6. sau puteti sa faceti pasi astia : http://en.miui.com/a-47.html iar unde va cere sa selectati MIUI lor, voi puneti ROM din postul meu precedent.

Speak Your Mind

*