Cum va arata pachetul cu DVD-ul Windows 8, cate versiuni vor exista si cat vor costa

Salut prieteni, cum nu mai este mult timp pana cand va avea loc lansarea oficiala pe piata a sistemului de operare Windows 8, era cazul sa apara si cateva scurgeri de informatii cu privire la modul in care va arata pachetul DVD-ului cu Windows 8 precum si pretul pentru fiecare versiune.
Aceste informatii care s-au scurs de pe renumitul magazin online Newegg dezvaluie faptul ca vor exista patru pachete cu sistemul de operare Windows 8 ce vor fi disponibile pe piata. Un pachet de upgrade Windows 8 Professional Upgrade la pretul de 69.99 dolari, Windows 8 Pro Pack la 69.99 de dolari ce va contine doar cardul cu key-ul de licenta fara DVD, Windows 8 OEM la pretul de 99.99 dolari si Windows 8 Professional la pretul de 139.99 dolari. Ultimele doua versiuni vor fi disponibile atat pe 32 cat si 64 biti fara diferenta de pret. Magazinul online Newegg ofera si o reducere de 10 dolari pentru cei care fac precomanda.

Intre timp oficialii microsoft au confirmat toate aceste informatii pe blogul companiei si pe pagina oficiala Facebook a companiei unde puteti vedea mai multe imagini cu pachetele DVD-ului Windows 8.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*