Cum se transfera fisiere prin chat-ul din Google Plus

Salut prieteni, astazi vreau sa va prezint intr-un scurt clip video de 3 minute cum putem transfera fisiere pe chatul din reteaua de socializare Google Plus. Totul este foarte simplu, nu este nevoie sa instalam plug-in-uri, add-on-uri, sau extensii pentru a indeplini acest lucru. tot ce avem nevoie este un cont Google Plus si sa activam chat-ul situat in partea stanga a contului Google Plus. Folosind chat-ul avem posibilitatea sa adaugam noi persoane cu care sa conversam, sa trimitem fisiere, sa ne setam statusul, sa facem apel video si voce sau sa facem un chat in grup la care vor putea participa mai multe persoane simultan.
Nu cred ca exista o retea de socializare care sa usureze conversatia mai mult decat o face Google Plus, nu vad o alta retea sociala mai completa si cu atat de multe facilitati precum intalnim in Google Plus.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Iulian Andrei says:

  Pe Fastupload poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
  Si pe Fastupload este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
  Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
  Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
  Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

Speak Your Mind

*