Cum se importa contactele din cartela SIM in memoria telefonului Android

Salut prieteni, astazi am placerea sa va prezint intr-un clip video cum putem importa/copia contactele de pe cartela SIM in memoria smartphone-ului nostru Android. Nu vom folosi nici o aplicatie pentru asta ci doar optiunile default (de baza) cu care vine Android-ul nostru. Un motiv pentru care am vrea sa copiem contactele din SIM pe telefon este acela ca: putem edita un contact si putem adauga mai multe informatii pentru acesta, lucru ce nu va fi posibil daca contactul se afla pe cartela SIM. Spre exemplu, putem adauga data nasterii, adresa, una sau mai multe adrese de mail, id-urile de pe diferitele retele de socializare, putem atribui o poza pentru contactul respectiv astfel incat cand ne va suna, sa apara poza acestuia pe display-ul telefonului, putem adauga o nota informativa pentru contactul respectiv. Pe final, in cazul in care ati ales sa copiati toate contactele dn cartela SIM in memoria telefonului, va reamintesc sa stergeti numerele din memoria telefonului cand veti dori sa vindeti dispozitivul! Acestea fiind spuse va invit sa vedeti clipul video pentru a vedea exact cum copiem contactele din cartela SIM in memoria smartphone-ului nostru Android.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. FaraVirusi says:

  Dupa ce am salvat toate contactele din cartela Sim, am vazut ca acolo la contacte sunt dublicate.
  Cum pot sterge toate contactele din cartela sim dupa ce am importat contactele in memoria telefonului?

 2. Andrei Paciurca says:

  Cine administreaza Videotutorial de pe Google+ ?

 3. Cum se sincronizeaza corect contactele cu gmail.Eu nu stiu ce am facut ca mi-au disparut mai mult de jumatate din contacte.

 4. ok.am vazut cum copiezi contactele din sim pe telefon..dar invers? sa copiezi contactele care le salvezi ulterior in telefon pe cartela sim? e vreun tutorial si pentru asta? multumesc

  • daca te-ai fi uitat cap coada la clip ai fi observat ca atunci cand dai tap pe More apoi pe Import/Export, in lista cu optiuni vei avea si Export to SIM sau Export to SD card. Nu stii ce inseamna a exporta?

 5. mie nu imi apare optiunea de IMPORT TO SIM CARD ..am samsung galaxy s3…

 6. mie imi arata ca am ocupate 181 de contacte pe sim, iar dupa ce le import imi afiseaza doar 79,ce poate avea?in alt telefon imi arata toate cele 181 de contacte de pe sim

Speak Your Mind

*