Cum se face update la Play Store fostul Android Market, pentru dispozitivele Android

Salu prieteni, in acest scurt clip video vreau sa va arat cum am facut sa am noul Play Shop fostul Android Merket pe telefonul meu Android. Metoda este una simpla, nu presupune hack sau root. Inainte sa va las sa vizionati clipul, vreau sa-mi cer scuze pentru faptul ca acesta se termina „ca in gara”. De vina este serviciul Screenr care limiteaza timpul capturii la 5 minute insa important este ca am reusit sa va arat tot ce era necesar.
Play Shop raspunde fulgerator fata de vechiul Android Market insa in afara de o noua iconita care lanseaza aplicatia, nu am observat alte schimbari in interfata Play Shop versiunea 3.4.6 si nici setari noi. Asa cum va anuntam intr-un articol anterior Google a decis sa unifice Google Movies, Google Music, Google Books si Android Market intr-un singur magazin virtual denumit Google Play. Si daca vrem aplicatiile individuale, acestea devin Play Music, Play Movies, Play Books si Play Shop
Curios este totusi fatul ca pentru altii, fostul market este denumit Play Store (sau Magazin Play daca dispozitivul este in limba Romana) si nu Play Shop. Din ce cauza se intampla asta, nu stiu sa va spun…proabil pentru ca, din Play Store putem cumpara si carti, filme, muzica si cum Google nu ofera aceste 3 servicii in romania si alte tari, a decis ca pentru noi sa se numeasca Play Shop. Va recomand ca dupa ce faceti update-ul sa restartati dispozitivul Android. Acestea fiind spuse, va las sa vizionati clipul video pentru a vedea exact cum am procedat ca sa fac update-ul de la Android Market la noul Play Shop/Play Store (?!?!)


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Andrei says:

    Foarte bun tutorial..am avut de tras foarte mult dupa un factory reset la un s2 si nu reuseam sa instalez google play in loc de market..in sfarsit am reusit.Iti MULTUMESC!!

Speak Your Mind

*