Cum mutam ferestrele in Windows dand click oriunde in acestea pentru a le trage

Salut prieteni, in articolul de astazi vreau sa va prezint o micuta aplicatie ce nu necesita instalare, poate fi rulata pe orice sistem de operare Windows, de pe un stick USB sau hard disk extern. Asa cum probabil bine stiti, in sistemul de operare Windows, pentru a muta ferestrele diferitelor aplicatii va trebui sa dam click stanga pe marginea acestora si apoi sa le tragem (tinand butonul click stanga apasat) unde dorim sa le pozitionam. De ce am vrea sa le putem apuca pentru a le muta, din orice punct al ferestrei? Probabil aveti un display micut, un netbook, si fereastra aplicatiei cu care lucrati, nu poate fi redimensionata si din aceasta cauza nu puteti ajunge la butonul Save sau Save changes… Mai sus nu o puteti pozitiona pentru ca Windows-ul nu permite iesirea mouse-ului din spatiu de lucru (portiunea de desktop vizibila). Ce este de facut in astfel de situatii? Nimic mai simplu!
Descarca arhiva MutareFerestre.zip si priveste scurtul tutorial video aflat mai jos.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. sal cristi. ajuta ma si pe mine cu routeru la niste setari pls am citit tutorialele tale dar eu am net cu rds e mai complikt si nu vreau sa mai vre o prostie šŸ˜ id meu e mfi.yrry RESPECT!

  2. =Cristian= says:

    Dupa mine este neinteresanta aceasta posibilitate.
    Mult mai utila ar fi posibilitatea de a muta un fisier in interiorul unui folder (la Windows 7 ) .Exact asa cum se poate muta orice fisier in orice ordine dorim -prin tragere directa- pe desktop. Si desktopul este un folder,dar in Windows 7 doar pe el se pot muta fisierele. In toate celelalte foldere fisierele sant aranjate numai automat (dupa un criteriu sau altul,dar numai automat) . In XP era foarte posibil si fiecare folder memora exact ordinea fisierelor – exact cum dorea utilizatorul sa le aranjeze.

  3. nu mai merge link-ul cu „mutare ferestre”;poti sa pui altul,te rog?

Trackbacks

  1. […] butoanele unor ferestre nu sunt vizibile datorita ferestrei prea mari) va recomand acest artcol: Cum mutam ferestrele in Windows dand click oriunde in acestea pentru a le trage Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum folosim scriptul […]

Speak Your Mind

*