Cum faci un sondaj pe Google Plus sau Google Pages (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem un truc prin care putem face un sondaj de opinie folosind contul Google Plus sau Google Pages. Probabil va intrebati cand si cui ii este util sa stie asa ceva?
Ei bine tuturor, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Daca esti un utilizator simplu si ai cativa prieteni in cercuri carora vrei sa le ceri parerea asupra unei schimbari pe care vrei sa o faci sau esti indecis asupra unui lucru sau pur si simplu vrei sa vezi parerea lor in legatura cu un subiect, le poti cere ajutorul prin a face un sondaj pe contul tau Google Plus.
Deasemenea, daca esti companie sau firma si ai o pagina business pe Google Pages, poti cere clientilor tai opinii, ii poti chestiona cu privire la aducerea unui produs pe stoc sau poti supune votului care sa fie prima schimbare pe care doriti sa o faceti in compania sau firma dumneavoastra. Puteti chiar sa cereti feedback de la clienti asupra serviciilor sau produselor oferite.
In acelasi mod pot proceda si persoanele publice, trupele muzicale pot intreba fanii cu ce oras ar trebui sa inceapa concertele prin tara. Parca il si vad pe Stefan Banica Junior intrebandu-si fanii pe pagina sa Google Plus: „Care sa fie primul oras cu care voi incepe concertele de craciun?”
Exista multe alte motve pentru care poti folosi un sodaj, limitat fiind doar de propria imaginatie. Daca pe Facebook avem posibilitatea sa facem astfel de sondaje prin Questions iata ca si pe Google Plus sau Google Pages se poate folosi asa ceva chiar daca e nevoie de putina creativitate si nu exista o optiune nativa pentru asa ceva. Acestea fiind spuse, va las sa urmariti clipul video pentru a vedea exat cum se face un sondaj in Google Plus sau Google Pages


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. felicitari! faceti o treaba buna cu aceste tutoriale`
    la cat mai multe

Speak Your Mind

*